Konfidentiell · Publicerad 17 mars 2021

OM TJÄNSTEN:
I denna roll kommer ditt dagliga arbete vara fokuserat kring SAP, administration och logistik. Du kommer att utföra upplägg av artiklar och administrera dessa genom leverantörers kedja med ansvar för uppföljning mot pågående projekt. Kunskap inom inköp och tulldokumentation är därför bra att man har med sig, men också att man kan driva processer för att komma i mål enligt uppsatta tidplaner i de projekt du arbetar i.

Ditt huvudansvar är att se till att alla projektartiklar skapas och tas in i tid i SAP-systemet, men också se till att de läggs order på dessa. Nästa steg blir att bevaka och ha löpande dialog med logistikpartners och leverantörer för att säkerställa rätt leveransplan. Det ställer höga krav på att du både tar initiativ och agerar kommunikativt för att komma framåt.

Det är inte ovanligt att hantera mellan 4-10 projekt parallellt och du behöver därför ha hög personlig struktur med öga för detaljer. Stannar ett projekt upp kan du enkelt skifta fokus och driva på i ett annat alt. arbeta proaktivt med andra delar i projektet för att säkerställa rätt tidplan.

I tjänsten kommer en vanlig arbetsdag bland annat att innefatta:
 • Skapa och lägga upp artiklar i SAP
 • Säkerställa att rätt antal och typ av artiklar beställs
 • Säkerställa korrekt leverans med bevakning och planering ihop med leverantörer och partners
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en universitetsexamen eller motsvarande med inriktning ekonomi/logistik
 • Kunskap i SAP - specifikt inom skapande av artiklar
 • Erfarenhet av projektinköp och projektrelaterat arbete
 • Kunskap inom tull och tillhörande dokumentation
 • Har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift då kontakt med utländska leverantör tillhör vardagen
Det är meriterande om du tidigare arbetat i liknande roll med många kontaktytor i en logistikkedja.

För att lyckas behöver du besitta en stor kommunikativ förmåga och motiveras av driva på när projekt stanna av. Du trivs bra med att arbeta självständigt, vågar ta initiativ och kan prioritera bland flera brådskande uppgifter. Det är av stor vikt att du har hög personlig struktur samt öga för detaljer.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är en aktör inom energibranschen med filial i Göteborg.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Friday med ambitionen att gå över till kund förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

ÖVRIG INFO:
 • Start: Mars/April 2021
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Dino Segetalo
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervju fas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Produktionsberedare, Göteborg, produktion, förpackning, livsmedel, industrialisering, produktion, lean, hygien, maskin.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga