Konfidentiell · Publicerad 3 feb 2021

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en konstruktör till en varierande roll där du får möjlighet att se din konstruktion ta form och samtidigt påverka, göra ändringar eller bolla idéer med kollegor i verkstaden längs vägen. I din roll sitter du primärt med CAD-konstruktion i Solidworks för att ta fram prototyper, testa din konstruktion och göra ändringar i syfte att ta fram världsledande produkter. Då man satt siktet mot den globala marknaden och redan är en ledande aktör ställer det höga krav på hög kvalité i konstruktionen. Du förväntas också kunna ta ansvar att arbeta direkt med leverantörer, förhandla med chefer eller ringa upp fabriker utomlands för att lösa ett problem. Vardagen fokuseras främst till konstruktion och ritningar men beroende på projektens utformning ingår lika mycket delar av att sitta i verkstaden och testa konstruktionen eller bolla med chefer för att driva ett projekt framåt enligt utsatt tid.

Sammanfattningsvis kommer du att:
 • Ta fram världsledande konstruktioner i Solidworks
 • Arbeta över teamgränser och rollansvar för att driva projekt framåt
 • Leda projekt självständigt
 • Arbeta nära verkstad, leverantörer och mot fabrik för att lösa problem
Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med olika material, gärna blandat tyg, plast, stål, men också konstruktion av olika komplexitet. Eftersom man arbetar över teamgränser förväntas du ta andra ansvar beroende på var man befinner sig i ett projekt. Det kan innefatta stöttning i verkstaden, följa med på möten med leverantörer eller sitta som expert i ett kundmöte. Då anställningen initialt är en projektanställning ställer det krav på att du kan komma in och leverera relativt omgående.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har universitetsexamen inom produktutveckling eller motsvarande
 • Har erfarenhet av arbete som konstruktör
 • Är erfaren i att driva projekt
 • Talar flytande svenska samt engelska i tal och skrift
Har du erfarenhet av produktionssättning sedan tidigare är detta starkt meriterande. Likaså är kunskap inom textil något vi värderar högt.

Som person är du kommunikativ, drivande och har ett starkt intresse för att skapa kvalitativa slutprodukter. Du tycker om att vara hands-on och nätverkar både med interna kollegor för att ta fram nya lösningsförslag, men också med leverantörer och partners. Beroende på vad projekten ställer för krav har du inget emot att ställa om och åka ut på ett kundmöte eller åka för att testa en prototyp i verkstaden.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är världsledande i sin bransch med siktet inställt på att ta nya marknadsandelar globalt i framförallt USA och Australien den närmsta tiden. Den kombinerade satsningen globalt och att vara världsledande ställer krav på att uppfylla de olika lagkrav som detta medför, men också att produkterna man levererar håller en viss standard som i sin tur höjer konstruktionens komplexitet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en projektanställning på 4 månader med möjlighet till förlängning, dock inget vi på förhand kan garantera. För dig som söker efter en meriterande anställning där du får erfarenhet inom många olika områden är detta en grym möjlighet.

STARTDATUM:
1/3 2021 dock med hänsyn till uppsägningstid beroende på hur processen fortskrider

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, dagtid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Dino Segetalo
 • Lön: fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga