Konfidentiell · Publicerad 4 maj 2021

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget kommer att pågå fram till årsskiftet till att börja med därefter är det stor möjlighet till förlängning eller anställning hos vår kund.

Ditt uppdrag

Som Rekryteringsspecialist med Teamledaransvar kommer du se över och utveckla befintlig rekryteringsprocess som idag hanteras av HRBP i HR-teamet. Ambitionen är att lyfta ut rekryteringen från HRBPs primära arbetsuppgifter och skapa en specialiserad rekryteringsfunktion för att kunna möta framtidens behov av kompetensförsörjning.

Du kommer driva och leda rekryteringsfunktionen och tillsammans med rekryterande chefer i organisationen säkerställa att du förser företaget med talanger genom en gedigen rekryteringsprocess under hela resan, alltid i linje med vår kunds värderingar.

Rekryteringsfunktionen kommer bestå av ytterligare en rekryteringsspecialist som du har ledaransvar för och din närmsta ledare är HR-Chefen vars ledningsgrupp du kommer ingå i.

Tillsammans med rekryteringspecialisten ansvar ni för att säkerställa hög kvalitet och bra kandidatupplevelse.

Din bakgrund

Då du förväntas driva både det operativa, och till viss del, även det strategiska arbetet med att utveckla vår kunds rekryteringsfunktion tror vi har du har ca 5 års erfarenhet av att ha stöttat chefer och självständigt drivit rekryteringsprocesser från ax till limpa. Du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med search och vet hur du lyckas bygga upp kandidatnätverk. Du har rekryterat roller på specialist- och chefsnivå inom olika områden. Du har god vana av att ha upprättat processer och flöden för en professionell och effektiv rekryteringsprocess.

Det är ett högt tempo på bolaget och de implementerar just nu nya arbetssätt vilket gör att du kommer att bli en del av ett team i förändring. Du behöver därför känna dig trygg i din kompetens och kan vara flexibel och positiv till förändring. Du är nyfiken, ansvarstagande och drivs av att arbeta som ett team. För att trivas i den här rollen så är det viktigt att du är prestigelös och serviceminded och det är meriterande om du har ledarerfarenhet sedan tidigare. Då du stöttar olika chefer i olika positioner har du lätt för att skapa förtroende och är tydlig i ditt sätt att kommunicera och sätta förväntningar på respektive ansvarsområden.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Läs gärna mer om oss här!

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag kommer bli din framtida konsultchef och heter Anette Hartlin, mig når du på anette.hartlin@wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga