Konfidentiell · Publicerad 29 okt 2020

OM TJÄNSTEN:
Friday söker efter en senior iOS-utvecklare till ett internationellt bolag som har sitt kontor mitt i citykärnan. I rollen arbetar du i team med agila metoder där du tillsammans med dina kollegor kommer att stå för en specifik del av utvecklingen rörande en funktion i applikationen som är kopplad till användarupplevelsen.

Tjänsten passar dig som brinner för utveckling och vill jobba på er arbetsplats som tydligt värdesätter ”Diversity”! Här spelar det ingen roll vilket kön, land, språk, perspektiv eller bakgrund du har. Alla är välkomna.

ARBETSUPPGIFTER:
I rollen som iOS-utvecklare arbetar du i en erfaren självgående grupp med möjlighet till ett bra utbyte. Du blir en del av ett team om 7 personer som till största del består av iOS och Android-utvecklare. Du kommer dagligen att arbeta i Swift och Objective-C där du trivs bra med att arbeta i båda. Har du dessutom arbetat i C++, Python eller Java tidigare är det ett stort plus. Som senior utvecklare förväntas du vara drivande inte bara i egna teamet utan även över teamgränserna där man arbetar cross-funktionellt.

Du kommer bland annat jobba med att;
 • Utveckla verktyg för att automatisera klientreleaser och testinfrastruktur
 • Förnya utvecklingen i hög takt för att stödja storskalig utveckling
 • Påverka iOS-utvecklingen och dess fortsatta riktning samt arkitektur
 • Kvalitetssäkra produktens funktioner på iOS-plattformen
På sikt finns möjlighet att bredda sig och arbeta med exempelvis backend, Android eller andra tekniker man själv finner intressanta.

VI SÖKER DIG SOM:
Har mycket god erfarenhet av att arbeta med iOS-utveckling där du dagligen använt Objective-C och Swift. För att kunna leverera enligt dem krav man sätter på produkten krävs att du arbetat agilt och med continuous integration/delivery i dina tidigare roller. Vi ser gärna att du är innovativ och nyfiken på nya tekniker och arbetssätt. Du jobbar bra i team, och tycker om att ditt arbete spelar roll på riktigt!

Sammanfattningsvis har du:
 • Flerårig erfarenhet av att ha arbetat som utvecklare inom Objective-C och Swift
 • Har erfarenhet av att arbeta med CI/CD
 • Du har har ambitionen att driva och supportera kollegor i syfte att komma framåt och att dem ska utvecklas
 • Ett öga för kvalité och övergripande produktprestanda
 • Talar engelska flytande i tal och skrift där god svenska är ett stort plus
OM ANSTÄLLNINGEN:
Provanställning via Friday Tech Recruitment med anställning hos kund därefter.

STARTDATUM:

Enligt överenskommelse

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Dino Segetalo, recruiter
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: iOS, Swift, Objective-C, senior developer, iOS developer, app developer, continuous integration, continuous delivery
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga