Konfidentiell · Publicerad 12 nov 2021

Vi söker nu en Talent Acquisition medarbetare som skall hjälpa vår kund med allt från rekryteringsadministration till att vara en del av företagets Employer Branding arbete. Uppdraget beräknas pågå i ca 1år och med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Är du intresserad av att arbeta med rekrytering och utvecklas framförallt inom sourcing och HR administration, då är du troligtvis rätt person för vår kund. Du kommer att arbeta tillsammans med ett antal kollegor i ett rekryteringsteam för att tillsammans skapa bästa möjliga service till dom interna kunder. Ditt främsta fokus kommer vara att ansvara för annonsering, kandidatinflödet, urval och telefonintervjuer samt återkoppling till kandidater.

I din roll stöttar du teamet genom att administrera och hjälpa rekryterarna i rekryteringsprocessens olika delar. Du kommer även att vara en del i arbetet kring företagets Employer Branding strategi.

Kvalifikationer:
Du som söker denna tjänst behöver ha tidigare erfarenhet av arbete med rekrytering och är van vid att arbeta i olika rekryteringsverktyg, främst LinkedIn Recruiter. Från tidigare arbete har du fått god insyn i vad rekrytering innebär, hela processen från annonsering, urval och tillsättning av rätt person. Vi ser gärna att du har en universitetsutbildning inom personal- HR då du kommer att stötta teamet i HR administration. Det är därför meriterande om du arbetat i en liknande roll och trivs med att administrera och stötta dina kollegor. Vidare är du duktig på att se potential ur flera vinklar och bygger långsiktiga relationer med dina kandidater.

Vem är du?

Som person är du ansvarstagande, prestigelös, noggrann och strukturerad. Eftersom vi tror att du drivs av att nå resultat, ser vi gärna att du därför trivs i en miljö där du arbetar mot uppsatta mål. Du når dina mål genom ditt proaktiva arbetssätt där du är ihärdig och kvalitetsmedveten genom hela processen. Du behöver trivas med att arbeta i ett högt tempo där du driver ditt arbete självständigt. Du talar och skriver både på svenska och engelska obehindrat.

Arbetsuppgifter
  • Skriver annonser utifrån en jobb beskrivning, sedan skicka vidare den i det interna systemet som godkänner annonsen, därefter lägga in all information i success factor samt på externa jobbsiter.
  • Lägger in urvalsfrågor utifrån kravprofil, samt gör ett urval baserat på kandidaternas svar på urvalsfrågorna.
  • Ansvarar för rekryteringsmailen för sommarjobb 2022, där det bland annat inkommer frågor gällande tjänsterna och hur man går tillväga med sin ansökan.
  • Stöttar rekryterare med att skriva Offer Letter, bakgrundskontroller och anställningsavtal
  • Lägger upp alla nyanställda i interna system.
  • Vara del i implementation av företagets Employer Branding strategi
  • Urval t ex genom screening eller telefonintervjuer
  • Hjälpa det interna systemet med att boka intervjuer.
När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är din framtida konsultchef Anette Hartlin, du når mig på anette.hartlin@wise.se eller rekryteringskoordinator Rebecca Jonsson på rebecca.jonsson@wise.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga