Konfidentiell · Publicerad 12 nov 2019

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker nu en projektinköpare för en fast tjänst hos vår kund i Göteborg. Är du erfaren projektinköpare med god teknisk förståelse och flera år inom projektarbete och tekniskt inköp i ditt cv ska du titta närmare på den här annonsen!

Rollen

Som projektinköpare är du ansvarig för val av leverantörer och att artiklar finns i rätt tid, till rätt kostnad och i rätt kvalitet. Du kommunicerar och driver krav och tidplaner för projekt mot leverantörer samt rapporterar status i projekten.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa att rätt leverantör väljs och att dessa väljs, om möjligt, från listan över godkända leverantörer. Du ska identifiera behovet av nya leverantörer i samarbete med strategiskt inköp och, vid behov, delta i arbetet att hitta ny leverantör. Du ansvarar för tidplan och kravställning gentemot leverantörer, driver och stöttar produktutvecklingsavdelningen i aktiviteter relaterade till leverantörer, så som designkritik, köp av design från leverantör och DFM.

I rollen ingår även att rapportera status i projekt när det gäller leverans av prototyper, komponentkostnad, leverantörernas förmåga att leverera enligt förväntan m.m. Detta för att säkerställa att inköpsåtaganden inför varje projektgate är klara i tid. Du ansvarar också för alla inköpsrelaterade artikeldata finns i ERP och är uppdaterade under projektet.

Din bakgrund

Tjänsten kräver en person med akademisk utbildning inom teknik, ekonomi, supply chain eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som arbetat några år med tekniskt inköpsarbete och som har erfarenhet från en större inköpsorganisation. För att bli aktuell för tjänsten bör du ha en djup teknisk förståelse och grundkunskaper i LEAN. Du är därtill en skicklig administratör med goda projektledaregenskaper.

Som person är du utåtriktad och självgående med stort affärsintresse. Du är strukturerad, serviceinriktad, driven och målfokuserad. Du utstrålar självförtroende, trovärdighet och har ett gott omdöme. Du är van att arbeta självständig och besitter ett stort eget driv, en vilja att ta sig över hinder och mod att fatta egna beslut.

Kunskap inom officepaketet, främst Excel, är ett krav och det är meriterande med erfarenhet från Jeeves. För tjänsten krävs även att du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Du erbjuds...

... ett kvalificerat arbete som projektinköpare i en ung organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Företaget befinner sig i en spännande fas med hög förändrings- och tillväxttakt. Här ges du chansen att påverka både resultat och arbetssätt såväl lokalt som globalt.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Sista ansökningsdag är den 19 december 2019. Vi hanterar ansökningar löpande varför tillsättning kan komma att ske tidigare. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark på tel 070-786 80 99.

Sökord: project buyer, buyer, supply chain, inköpare projektinköpare, inköp, tekniskt inköp, prototyp inköp, Jeeves, Excel, purchasing Göteborg
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga