Konica Minolta · Publicerad 2 juli

Vårt fokus är att erbjuda våra kunder en stabil och kostnadseffektiv dokument- och IT-miljö genom försäljning av våra unika produkter & IT-lösningar.
Här utgör du som säljare en viktig resurs som sätter dig in i kundernas behov, föreslår effektiva lösningar och hittar nya sätt att spara tid, energi och pengar. Du har förmåga och erfarenhet att kommunicera med beslutsfattare på olika chefsnivåer. För att lyckas i rollen krävs det att du är driven och besitter ett gott affärssinne. Dina kunder kommer primärt att finnas inom den privata sektorn.

Din profil:
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning inom B2B
  • Branscherfarenhet eller erfarenhet av liknande roll
  • Utbildning inom IT/tidigare erfarenhet från IT-bolag (meriterande)
  • Erfarenhet av finansieringslösningar (meriterande)
  • Vana vid dokumentering i CRM
  • Gymnasieexamen och körkort är ett krav
Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har möjlighet att fortsätta utvecklas och växa i sin yrkesroll. Därför erbjuder vi möjligheter till såväl olika klassrumsutbildningar med interna och/eller externa utbildningshållare, som webbaserade utbildningar via vår interna webbportal. Hos oss får du också trygga anställningsvillkor, vi är kollektivavtalsanslutna. Som säljare erbjuder vi dig även tjänstebil, friskvårdsbidrag samt deltagande i våra exklusiva säljtävlingar.

Några av de kärnvärden som präglar vår organisation är att vi är starkt kundfokuserade, passionerade och alltid strävar efter innovativa lösningar i ett nära och öppet samarbete med våra kunder och vi håller vad vi lovar! Känner du att du skulle trivas i denna miljö är du kanske vår nya Account Manager!

Ansökan:
Om du tycker att detta låter intressant är du välkommen med din ansökan redan idag. Konica Minolta samarbetar med Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB gällande Bemanning och Rekrytering. Du ansöker till tjänsten med CV och personligt brev via ansökningsknappen.

Har du frågor är du välkommen att maila ansvarig rekryterare på sofia.svardskog@kraftsam.se eller johan@kraftsam.se.
Tillträde omgående/efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.
Lycka till!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Kraftsam rekrytering & bemanning AB