Kretslopp & vatten · Publicerad 19 maj 2020

Arbetsuppgifter
Vill du ha ett omväxlande arbete med stort ansvarstagande? Trivs du med ett arbete ute i friska luften? Då är rörläggarjobbet hos oss ett jobb för dig!

Som rörläggare på Ledningsnät är du en del av hela processen från planering till utförande. Verksamheten omfattar hela kommunen och vissa projekt är kortare andra löper över en längre tid. Du arbetar i lag tillsammans med ytterligare en rörläggare och en grävmaskinist. Du kommer ställas inför situationer där du får använda din kreativitet och vi sätter stort värde på din problemlösningsförmåga. I arbetet ingår reparation och underhållsarbete och förnyelsearbeten på vatten- och avloppsrörnätet med tillhörande anläggningar.

Beredskapstjänstgöring kan på sikt komma att ingå i tjänsten.
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som rörläggare på Kretslopp och vatten? Klicka på länken så får du vet mer! https://www.goteborg.se/wps/portal?uri=gbglnk%3a201810221372268

Kvalifikationer

Då vi arbetar i en händelsestyrd verksamhet behöver du ha lätt för att anpassa dig till nya situationer. Du har en stark servicekänsla och trivs med att utmana och utveckla dina kollegor för att tillsammans kunna nå våra mål. Du är ansvarstagande och engagerad. Som rörläggare hos oss kommer du i kontakt med många människor vilket ställer krav på att du är lyhörd och kan kommunicera på ett bra och tydligt sätt både gentemot kollegor men också brukare och kunder i staden.

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inriktning bygg och anläggning eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande med erfarenhet inom Rörläggeri, anläggningsarbete eller VVS
Vi ställer krav på B-körkort. C-körkort och förarbevis på grävmaskin är meriterande.

Urvalet kommer ske löpande så tveka inte att söka.
Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2020-06-01
Referensnummer: A954045
Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via "ansök nu".

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid: Dagtid

Facklig företrädare
Sandy Westergren
Kommunal
031 - 368 72 60
sandy.westergren@kretsloppoch
vatten.goteborg.se

Övrigt
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kretslopp och vatten arbetar för att det ska vara lätt att leva hållbart. Vi arbetar med några av samhällets viktigaste grundpelare det vill säga dricksvatten, avloppsavledning och sophämtning. Förutom att se till att vardagen fungerar är vi med och utvecklar Göteborg som växer som aldrig förr. Ett av våra stora arbeten är att rusta Göteborg för ett förändrat klimat med ökade regnmängder och plötsliga skyfall. På Kretslopp och vatten arbetar ungefär 475 medarbetare med allt från att gräva i gatan till att analysera vattenprover. Här jobbar drifttekniker, ingenjörer, rörläggare, elektriker, projektledare, ekonomer, IT-tekniker, kundsamordnare, laboratorieingenjörer och många fler.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 juni 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Rörmokare

Inga fler liknande jobb tillgängliga