Kyocera · Publicerad 12 mars

Vill du arbeta i ett företag som kännetecknas av stort engagemang och högteknisk kompetens? Då kan du vara den vi söker!

Har du tidigare erfarenhet av skärande verktyg från metallindustrin? Är du redan idag säljare inom verktyg eller maskin, eller har du den tekniska kompetensen från metallindustri och vill utvecklas som säljare? Gillar du att jobba i ett företag som kännetecknas av stort engagemang och högteknisk kompetens? Då kanske du är vår nya kollega!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi söker nu en distriktsansvarig säljare till vårt västra distrikt som i huvudsak omfattar Västra Götaland, Bohuslän och Halland. Som säljare får du en nyckelroll i utvecklingen av Kyocera Unimerco som har tillväxt högt på agendan. Vi erbjuder vår nya säljare en ordentlig introduktion, löpande produktutbildning, stöd från kollegor och ledare samt möjligheten att arbeta i ett globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Sist men inte minst, du kommer att utgöra en viktig kugge i vårt företag för att nå våra högt ställda mål.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Skapa och utveckla professionella och långsiktiga relationer för att öka våra marknadsandelar.
  • Dagligen besöka nya och befintliga kunder för att erbjuda verktygslösningar och förstklassig service.
  • Skapa och utveckla "best in class" verktygsförsäljning, från besök till leverans och uppföljning.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från din bostadsort som helst ligger i Göteborgsområdet. Till din hjälp har du goda kollegor som t.ex. optimeringstekniker, interna säljtekniker och ett serviceteam. Du rapporterar till försäljningschefen för vår metallavdelning.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker har tidigare erfarenhet av skärande verktyg/bearbetning inom metallindustrin. Kanske är du redan idag säljare inom verktyg eller maskin, eller kanske har du den tekniska kompetensen från metallindustri och vill utvecklas som säljare. Du behöver också ha god datavana, särskilt inom Office-paketet.

Eftersom arbetet är är mycket självständigt krävs egen drivkraft och förmåga att själv planera ditt dagliga arbete. Du behöver också vara kreativ, målinriktad och ha vilja att utveckla dig själv. Då du styr dina egna dagar och självständigt planerar ditt arbete krävs att du är ordningsam, noggrann och ansvarstagande. På Kyocera har vi alltid våra kunder i fokus och du ser därför service som en självklar del i arbetet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga