LENZO Utveckling & Rekrytering AB · Publicerad 3 apr 2019

Castolin söker teknisk säljare till Göteborg med ansvar för Västra Götaland/Halland

Castolin Scandinavia AB söker via LENZO en teknisk säljare till Göteborg

Är du en driven säljare med ett stort teknikintresse som gillar att bygga långsiktiga relationer och gillar att arbeta självständigt mot uppsatta mål? Då söker vi dig! Läs igenom annonsen och tveka inte att söka!

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för försäljningen av Castolins produkter/tjänster i Västra Götaland/Halland. Detta sker genom bearbetning av nya- och befintliga kunder där du i huvudsak säljer tekniska lösningar för underhåll, reparation och slitageskydd ofta i form av projektlösningar. Kunderna finns inom värmeverk, verkstads-, process- och tillverkningsindustrin. Försäljningen består till stor del av ett proaktivt arbete. Det är ett fritt och självständigt arbete där du i snitt är ute hos kunder i Västra Götaland/Halland 4 dagar/vecka och på kontoret i Hisings Backa 1 dag/vecka.

Kunskaper
Du behöver ha en grundläggande teknisk utbildning och/eller motsvarande dokumenterad teknisk erfarenhet för att kunna förstå kundernas behov och sälja in lösningar. Du bör också ha erfarenhet av teknisk försäljning där du både sålt in tekniska lösningar i projektform samt produkter mot värmeverk, verkstads-, process- eller tillverkningsindustrin. Du talar och skriver svenska flytande och har mycket goda kunskaper i engelska samt mycket goda datakunskaper speciellt i Office.

Personliga egenskaper
De viktigaste personliga egenskaperna för tjänsten är att ha driv, vara initiativrik och att du trivs med att arbeta självständigt. Du har ett stort teknikintresse och att du gillar att göra affärer. Det är också viktigt att vara lyhörd, social och även att ha en naturlig förmåga att skapa relationer då försäljningen för det mesta bygger på att du skapar långsiktiga kundrelationer.

Varför söka detta jobb?
Castolin satsar långsiktigt på sina medarbetare. Det är ett väldigt fritt och självständigt arbete, men med bra kollegor och ett härligt team i Göteborg.

Är du intresserad av ett självständigt arbete som teknisk säljare? Tveka inte ansöka jobbet idag!

Ansökan kontaktperson
Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt dock senast söndag 2019-06-02. Ansökan görs via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten kontakta Lennart Karlsson, LENZO Utveckling & Rekrytering AB på mobil: 070-633 90 98 alt. e-post lennart@lenzo.se

LENZO Utveckling & Rekrytering AB utvecklar företag och människor. Våra värdeord är förtroende, kvalité och bestående resultat/förändringar. Vi arbetar med rekrytering, search, ledarskap, sälj- och medarbetarutveckling, team, organisationsutveckling, föreläsningar, outplacement/omställning samt mindfulness. Vi arbetar över hela Sverige mot branscher som kräver förtroende, hög kvalité och bestående resultat/förändringar. Läs mer på www.lenzo.se

Direktlänk ansökningsformulär: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/26751
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Castolin är en global ledare inom lösningar för underhåll, reparation och slitageskydd. Över 100 års erfarenhet av svetsning, lödning- och termiska sprutningstekniker har lett till professionella och innovativa lösningar. Castolin är industrins partner med industriell expertis inom ytskydds-, reparations- och sammanfogningslösningar.

Vi sysselsätter mer än 1 500 anställda över hela världen i över 100 länder. Vi har över 700 applikationsspecialister över hela världen. Deras uppgifter är att hjälpa kunden med livslängds förlängning, sänkta underhållskostnader och öka tillgängligheten på maskiner och utrustning. Vårt motto är: kvalitet, service och tekniskt ledarskap och spara resurser genom att reparera och återvinna istället för att kassera. Castolin Scandinavia AB som har huvudkontoret i Hisings Backa, har 13 anställda och omsätter 65 mkr. Läs mer om vilka vi är www.castolin.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från LENZO Utveckling & Rekrytering AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga