Lecip Arcontia AB · Publicerad 17 nov

Du kommer att designa och utveckla ny mjukvara för kortläsare, terminaler för e-biljetter och e-betalning i kollektivtrafiken, samt arbeta med att upprätthålla etablerade produkter. I din roll som mjukvaruutvecklare kommer du även arbeta med hårdvara för en mängd olika operativsystem, inklusive Linux, Windows och Android. Utöver det så kommer det ingå i dina arbetsuppgifter att arbeta med felsökning, samt läsa och förstå datablad för mikrokontroller och kommunikationskretsar.

Utbildning & Erfarenhet

Du har en högskoleutbildning i relevanta områden och vill ha mer erfarenhet av att designa och utveckla ny mjukvara inom inbyggda system samt upprätthålla etablerade produkter. Du trivs i en utvecklingsmiljö där ditt arbete gör skillnad och du får vara med och ta ansvar och påverka. Du tycker om utmaningen i en liten organisation, där du kommer att få stora utvecklingsmöjligheter, och mycket ansvar. Vi söker en junior- eller medelnivå ingenjör och tittar främst på din tillväxtpotential och personliga lämplighet. För den här tjänsten krävs det att du behärskar både svenska och engelska språket.

Krav
  • Ingenjörsexamen (högskole- eller högre nivå) i relevanta områden
  • Grundläggande kunskap inom objektorienterad programmering och arkitektur
  • Kunskap inom C++
Meriterande
  • Erfarenhet av Visual Studio, Eclipse, 32-bitars mikrokontrollers, Cortex M3, Windows och Linux
  • Erfarenhet av produktionstestning, ärendehanteringssystem och agil utveckling
  • Erfarenhet att använda git eller andra versionshanteringsprogram
Lecip Arcontia AB

Sedan 2013 är Lecip Arcontia AB ett helägt dotterbolag till LECIP Holdings Corporation, ett japanskt företag noterat på Tokyobörsen. LECIP grundades 1953 och är idag en japansk marknadsledare inom system för biljettbetalning, LED-belysning för transiteringsutrustning samt LED-skyltar och LCD-skärmar för transiteringsindustrin. Under de senaste åren har LECIP internationella verksamhet vuxit enormt med dotterbolag i Singapore, Thailand, USA och Sverige.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga