Leica Geosystems AB · Publicerad 4 okt

Leica Geosystems – when it has to be right

Leica Geosystems har i nästan 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och personal på bygg- och anläggningsprojekt. Vi är kända för vår utveckling av innovativa lösningar. Leica Geosystems medarbetare har stort fokus på support och service där kundens effektivitet och driftsäkerhet är högsta prioritet.


Är du tekniskt intresserad, serviceinriktad och vill ha ett omväxlande roligt jobb där du får använda den senaste tekniken – då ska du söka denna tjänst och bli en av oss.

Vi söker en servicetekniker Machine Control i Göteborgsområdet

Arbetsuppgifterna består i att montera och underhålla våra maskinstyrningssystem på olika typer av entreprenadmaskiner. Du kommer att ha nära kontakt med maskinister som du servar med support och grundläggande utbildning. Arbetet utförs på maskiner vid olika byggarbetsplatser, kundens verkstad eller maskinleverantörens verkstad.

Våra kunder är allt från enskilda maskinägare till de stora bygg- och entreprenadföretagen i Sverige. Vi ser dem som våra partners och eftersträvar ett nära samarbete för att kunna erbjuda rätt utrustning och rätt service. Du kommer att ingå i ett team bestående av regionchef, säljare, GPS-specialister och andra servicetekniker.

Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande jobb i ett expansivt företag där du tar en viktig plats i Leica Geosystems team i din region. Vi har stort fokus på kundservice och teamkänsla och erbjuder goda möjligheter till egen utveckling.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en bakgrund som mekaniker, maskinist eller servicetekniker och har ett stort intresse av teknik och datorer. B-körkort är ett krav.

Extra meriterande
  • Svetskunskap
  • Elektronikkunskap
  • Bygg- och anläggningserfarenhet
  • Erfarenhet av entreprenadmaskiner
  • Erfarenhet av mätteknik
Personliga egenskaper
  • Positiv
  • Kundfokuserad
  • Ödmjuk
  • Driven och engagerad
  • Ansvarstagande
Arbetsområde

Göteborg/Västra Götaland

Placeringsort

Göteborg – Alingsås – Vårgårdaområdet

Övrig information:

Tjänsten är en tillsvidareanställning. God svenska och engelska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan genom e-post till: jobb@leica-geosystems.com

Märk din ansökan med "Servicetekniker Västra”. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, men senast 31 oktober 2017 vill vi ha din ansökan.

För mer info: Kontakta Regionchef Frank Johansson, mob 070-656 45 08 eller

e-post frank.johansson@leica-geosystems.com

Leica Geosystems är en del av Hexagon – en ledande global leverantör av informationsteknologier som driver produktivitet och kvalitet med hjälp av geospatiala och industriella företagsövergripande lösningar. Hexagons lösningar integrerar sensorer, mjukvara, branschexpertis och kundens arbetsflöden i intelligenta informations-ekosystem som skapar handlingsinriktade beslutsunderlag. Lösningarna används i ett brett spektrum av branscher.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har mer än 16 000 anställda i 46 länder och en nettoomsättning på omkring 3 miljarder euro. Läs mer på
hexagon.com och följ oss på @HexagonAB
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga