Leica Geosystems AB · Publicerad 7 feb 2020

Affärs- och servicedriven produktspecialist inom Reality Capture

I rollen som Produktspecialist kommer du att ansvara för att den tekniska expertisen inom produktområdet Reality Capture.

Du kommer att ha ett nära samarbete med bolagets säljare inom samma produktområde men även med säljare inom Leicas övriga Geomatics segment och tillsammans med dessa arbeta med en bred variation av kunder med fokus på bygg och fastighet.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Stötta säljare inom området med teknisk expertis
  • Förbereda demos och genomföra presentation för kund
  • Tillsammans med säljare genomföra kundbesök
  • Paketera tekniska lösningar inom Reality Capture
För att lyckas i rollen tror vi att du med fördel har en ingenjörsexamen i grunden och ett antal års erfarenhet av att arbeta med mjukvarulösningar och förståelse för dess metodik. Du har ett tekniskt intresse och erfarenhet av att använda 3D/CAD eller liknande program är meriterande.

Du är en serviceinriktad person med god förståelse för affären och förmåga att förstå kundens behov och problem för att hitta den tekniska lösningen. Erfarenhet från bygg och fastighetsbranschen är meriterande.

Vi erbjuder en spännande och utmanande tjänst inom ett av Leicas fokusområden med goda utvecklingsmöjligheter i en internationell koncern. Du blir en nyckelperson i ett team som erbjuder kunden en lösning som sparar dem tid, minskar risken för felberäkningar och bidrar till en ökad lönsamhet i deras projekt.

Leica Geosystems produkter är kända för sin precision och mångsidighet. Bolaget är i stark tillväxt och erbjuder marknaden högteknologiska lösningar med stort fokus på kvalitet. Du får också möjligheten att jobba med kompetenta kolleger både i Sverige och utomlands. Du är placerad antingen på kontoret i Stockholm eller Göteborg och rapporterar till Regional Director Nordics - Buildings solutions & Reality capture. För att läsa mer om produkterna: https://leica-geosystems.com/sv-se/products/laser-scanners

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se

(ref.nr SE-14011) snarast möjligt, dock senast 6 Mars 2020.. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsult på Mercuri Urval, Magnus Wigernäs 070 928 2666 alt. magnus.wigernas@mercuriurval.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Leica Geosystems - verkar globalt, agerar lokalt

Leica Geosystems har i nästan 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och för personal på bygg- och anläggningsprojekt. Med kontor på ett stort antal platser runt om i hela Sverige och ca 130 anställda, prioriterar vi på Leica Geosystems alltid att vara nära vår kund. Vi jobbar i skräddarsydda team med säljare, produktspecialister, service & support med flera. Vi sätter stort fokus på att ha den spetskompetens som är nödvändig för att möta behoven hos våra kunder.

Leica Geosystems är en del av Hexagon - en global ledare inom sensorer, mjukvara och autonoma lösningar, vars teknologier formar sammankopplade och autonoma ekosystem i städer och i industriell produktion, för att säkerställa en skalbar och hållbar framtid.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca 20 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 3.8 miljarder euro. Läs mer på www.hexagon.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga