Lets deal · Publicerad 22 aug 2019

Let's deal är ständigt på väg framåt! Det är därför vi idag är ett av Sveriges snabbast växande digitala bolag. Men vi är inte nöjda där, vi vill mer! Vi vill erbjuda fler deals och för att kunna göra det krävs skickliga säljare och det är just där du kommer in! För just nu söker vi efter en erfaren säljare, som både gillar att resa, och bemästrar skånskan! Vi söker, närmare bestämt, en Account Manager med ansvar för Malmö.

Din utgångspunkt är Göteborgskontoret. Men du kommer vara i Malmö varje vecka tisdag till torsdags. Därför krävs det att du är bekväm bakom ratten, och förslagsvis har en riktigt bra spotifylista att förgylla resan med.

I rollen som Account Manager ansvarar du för att bearbeta och utveckla våra Partners inom bland annat restaurang, skönhet, evenemang och upplevelser. Ditt fokus kommer vara nykund över alla branscher. Du ansvarar själv för hela säljprocessen, från prospektering till säljmöte, avslut och uppföljning. Du kommer att arbeta självständigt men har sällskap av ännu en fältsäljare.

För att passa in i den här rollen krävs hög social kompetens, du är en person vars sociala kapital inte begränsas av dina egna intressen. Möter du en kund som sysslar med microneedling, ja då ser du till att kunna allt om microneedling. Möter du nästa dag en kund som lagar yakitori, ja då kan du yakitori. Det är också detta som gör denna tjänst extra spännande, för du jobbar hela tiden med ett brett spektrum av olika kunder. I det dagliga arbetet ingår det att kontakta nya samt befintliga partners via telefon och vid fysiska möten, så detta bör vara naturligt för dig.

Du är positiv, driven och energisk och arbetar resultatinriktat och med stort engagemang för att nå uppsatta mål. Du är innovativ, lösningsorienterad och gillar att arbeta självständigt med frihet under ansvar. För att du ska lyckas uppnå bästa möjliga resultat krävs det att du är strukturerad, organiserad och har ett gott sinne för planering och prioritering. Du föredrar att arbeta mot tydliga mål tillsammans i team. Du har en hög energinivå och en positiv inställning som smittar av sig på din omgivning. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning samt har arbetat med relationsbaserad försäljning över telefon och vid fysiska möten. Det är meriterande om du har ett stort kontaktnät i Malmöområdet.

Körkort krävs då du kommer köra bil i tjänsten.

Vi är redo, är du?!

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Letsdeal.se was launched in March 2010 and is currently the leading dealsite in the Nordic region. We offer unbeatable offers for products, travels, restaurants, cafés, beauty, events, etc. Nearly two million members in Sweden and Norway are reached daily through our channels. Currently, we are about 100 employees in Sweden and Norway. The company culture is one of our major success factors where our values. Behind the company is Schibsted Media Group and a bunch of talented entrepreneurs. More about Let's deal, www.letsdeal.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga