Leviat · Publicerad 18 mars 2021

Nu söker vi en kundfokuserad ledare med erfarenhet av innesälj & kundsupport till Leviat (Halfen AB) i Göteborg. Om du trivs med utveckling att arbeta med människor, ledarskap, försäljning och service, så är detta en roll för dig!

Arbetsbeskrivning
Som Teamleader Sales Support har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla supportfunktionen och teamet. Du skapar de bästa förutsättningarna för att gruppen ska lyckas och arbetar metodiskt med mål och uppföljning på grupp- och individnivå. Rollen är även mycket operativ vilket innebär att du arbetar med innesälj i form av lösningsorienterad kundservice via telefon och mail. Du kommer även att driva och leda förbättringsprojekt och stöttar övriga avdelningar såsom utesälj, teknik, kvalitet, logistik och marknad. Befattningen innebär budget- och personalansvar för tre personer och tjänsten är stationerad i Gårda, Göteborg och du rapporterar till VD.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och minimum tre års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med personalansvar. Rollen är mycket varierad vilket gör att vi söker dig som både tycker om att arbeta "hands on" och tillika strategiskt. Du är en duktig ledare som har förmågan att coacha, inspirera och motivera ditt team till att nå framgång. Tillika är du en driven och engagerad person som tycker om att arbeta med försäljning och har ett tekniskt intresse. Har du erfarenhet av byggbranschen så är detta meriterande. Du har förmågan att agera affärsmässigt i alla sammanhang och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har en naturlig fallenhet för försäljning och service samt har ett väl utvecklat ordningssinne och en känsla för detaljer som gör att du har lyckats i dina tidigare roller.
Du är strukturerad, noggrann och analytisk och har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet SAP. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.


DIN PERSONLIGHET

Som person är du positiv och nyfiken, du drivs av att hela tiden hitta nya och effektivare arbetssätt för att på så sätt bidra till utvecklingen av bolaget. Du är resultatorienterad, har en stor passion för att utveckla människor och med en känsla för affären. Du är en duktig kommunikatör och har inga problem att ta en dialog, ett utmanande samtal eller en förhandling både internt som externt. Du är dock ödmjuk i din framtoning, med fokus på människan och har hjärtat på det rätta stället. Du har intresse för affärer och trivs i en dynamisk och snabbrörlig miljö där prioriteringar och problemställningar snabbt kan komma att ändras


ANSÖKAN

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Leviat is a world leader in connecting, fixing, lifting and anchoring technology for the construction industry. Our trusted brands including Ancon, HALFEN, Plaka and Meadow Burke, are all known for high performance, quality and reliability. These engineered products and innovative construction solutions are used in a variety of sectors from residential to infrastructure. We help our ambitious construction partners to turn architectural visions into reality and build better, safer, stronger and faster. Our engineers provide technical design assistance at every stage of a project, from initial planning to installation and beyond. Leviat employs almost 3,000 people at 60 locations across North America, Europe and Asia-Pacific, providing an agile and responsive service worldwide. Visit www.leviat.com for further information.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga