Linde Gas · Publicerad 16 mars 2020

Linde Gas (tidigare AGA) söker nu en driven och ansvarfull servicetekniker som gillar kundkontakter till Göteborg med omnejd.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du att utföra service och underhåll på gasutrustningar hos kunder i Göteborg med omnejd. Viss del av arbetet innebär att, i samarbete med försäljningsavdelningen, sälja utrustning och servicetjänster samt hjälpa kunder med att lösa olika frågor gällande gasförsörjning. Till din hjälp har du inom organisationen medarbetare med all nödvändig specialistkompetens.

Vem är du?
Vi söker dig som har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har stor initiativförmåga, kan själv planera och organisera ditt arbete samt fatta riktiga beslut.

För att hantera rollen behöver du ha minst en treårig gymnasieutbildning eller motsvarande samt vara en god administratör som kan dokumentera, fakturera och organisera dina uppdrag på egen hand, dvs som en egen entreprenör.

Du har stort kundfokus och är serviceinriktad. Du skall även ha bra samarbetsförmåga då du dagligen har ett nära samarbete med fem andra servicetekniker, säljorganisationen och projektledare inom Linde.

Du gillar och är intresserad av:
  • Mekaniskt och instrumentellt underhåll
  • Ny Teknik
  • Problemlösning
  • Planering och utförande av service
  • Samarbete med leverantörer och kunder
  • Försäljning
Krav
  • Säkerhetstänk
  • Kunskaper i engelska
  • PC-vana
  • Lägst B-körkort
Vi tror att du bor någonstans i närheten av Göteborg ellerVästra Götaland. Erfarenhet av gas är meriterande.

Välkommen till Linde Gas!
Linde Gas är känd som en av världens ledande inom gaser, teknik och sjukvård med cirka 80 000 anställda som arbetar i mer än 100 länder världen över.

Företaget är engagerat i teknik och produkter som förenar målen för kundvärde och hållbar utveckling. När du arbetar med oss kan du förvänta dig en säker arbetsplats, höga säkerhetsstandarder och ett verkligt engagemang från våra chefer till säkerhet. Vi erbjuder ett utmanande jobb inom olika områden och utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald; därför är vi glada över att se sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Alla nödvändiga utbildningar tillhandahålls påplats.

Avdelningen Customer Engineering services (CES) tillhandahåller försäljningssupport,ingenjörstjänster, projektering samt utför service och underhållsarbeten på hyrd och kundägd gasutrustning i alla affärssegment i Nordeuropa.

CES Servicei Sverige består av 34 högt uppskattade medarbetare – med god teamkänsla.

Vill du veta mer?
Kontakta Renée Schmalfeld, Servicechef Sverige Väst
070-202 31 79 | renee.schmalfeld@linde.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan till agajob@se.aga.com senast den
30:e April 2020. Skriv "Servicetekniker Göteborg" – i mailets rubrik.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Servicetekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga