Linde Material Handling AB · Publicerad 12 okt

Är du en driven ledare med tekniskt intresse? Vill du arbeta med truckar i världsklass? Då kanske du är den vi söker!

Vi söker en serviceledare som ska leda ett av våra team i Göteborg. Som serviceledare ansvarar du för att planera, följa upp och säkerställa att bemanning, service och reparationsarbeten utförs i rätt tid med högsta möjliga effektivitet, kvalitet och servicegrad.

Du arbetsleder en grupp servicetekniker och har stor delaktighet i det löpande personalarbetet med exempelvis utvecklings- och lönesamtal. Ständigt pågående arbetsmiljö- och miljöarbete ställer stora krav på ordningssinne, engagemang och att följa gällande rutiner med daglig uppföljning och rapportering till kund och arbetsgivare. Du kommer även att stötta övriga serviceledare och verkstadsansvarig vid arbetstoppar.

I tjänsten förekommer regelbundna resor, främst inom regionen.

Vem är du?
Du har ett vinnande ledarskap och klarar av att leverera god service och hög kvalitet, även under press och i stressade situationer. Du är tekniskt intresserad och sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Kundkontakt och merförsäljning är något som driver och motiverar dig. Du har en stark vilja att leda och utveckla personal på ett prestigelöst sätt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är van att planera, prioritera och fördela arbete för tekniker på fält. Du har en administrativ förmåga, behärskar Officepaketet väl samt har lätt för att lära dig nya program.

Som serviceledare rapporterar du till den regionala servicechefen.

Känner du utmaningen samt vill växa och utvecklas tillsammans med oss är du varmt välkommen med din ansökan senast 23 oktober 2016 per e-post till: hr@linde-mh.se

Märk din ansökan med Serviceledare Göteborg.

Frågor om tjänsten besvaras av Erik Bernhardsson, Servicechef Region Väst, 070 - 649 78 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Linde Material Handling, som ingår i KION Group, räknas till en av världens ledande tillverkare av motvikts- och lagertruckar och är marknadsledande i Europa.
Linde kan dessutom erbjuda sitt Know-how inom elektriska drivsystem efter decennier av utveckling och produktion, till kunder för olika användningsområden. Som ett internationellt företag, finns Linde Material Handling verksamt med
nio produktions- och monteringsfabriker runt om i världen, och har ett globalt sälj- och servicenätverk med kontor i mer än 100 länder. Under räkenskapsåret 2014 hade Linde Material Handling ca. 14 000 anställda världen över och genererade en omsättning på ca. 31 miljarder Sek.

Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik.

Linde Material Handling i Sverige har ca 380 medarbetare med en omsättning på ca. 1,2 miljarder kronor.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga