Lokalförvaltningen, Göteborgs Stad · Publicerad 9 sept 2021

Detta är ett konsultuppdrag hos Lokalförvaltningen via Wise Professionals som är på heltid och med start så snart som möjligt och beräknas att pågå i 3-4 månader.

Ditt uppdrag

För att lyckas i rollen vill vi att du har stor erfarenhet av rekryteringsarbete och chefsstöd och har du dessutom erfarenhet av searcharbete ser vi det som mycket meriterande. Det är en fördel om du tidigare arbetat med rekrytering av tjänster inom fastighet- och/eller byggbranschen, men det viktigaste är att du lätt kan sätta dig in i nya begrepp och frågeställningar och framför allt har en nyfikenhet och ett intresse för det vi gör.

För denna roll behöver du ha arbetat med komptensbaserade- och kvalitetssäkrad rekrytering och personbedömningar och har du arbetat med Assessios testverktyg så är detta meriterande.

För att trivas hos Lokalförvaltningen är det viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och att du är genuint intresserad av människor. Du är lösningsorienterad, lyhörd och har en förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Då rollen innebär att du har ett flertal olika rekryteringsprocesser på gång samtidigt, vill vi att du är duktig på att organisera och prioritera ditt arbete samt är utåtriktad och har en naturlig förmåga att bygga relationer med chefer och kollegor i verksamheten. Tjänsten ställer höga krav på självständigt arbete, initiativförmåga samt flexibilitet samt att du är strukturerad, kommunikativ och har ett stort mått av integritet. Hos Lokalförvaltningen värderas professionalism högt, men även humor är en viktig del. Vidare ser vi gärna att du är en person som vågar! Vågar utmana och vågar ta plats utan att tappa din ödmjukhet.

Om Lokalförvaltningen

Lokalförvaltningen skapar miljöer där livet får ta plats genom att bygga, anpassa och förvalta lokaler och boenden för Göteborgs Stads verksamheter. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. Varje dag är 150 000 göteborgare verksamma i skolor, förskolor, kontor och äldreboenden som vi sköter om.

På vår HR- och kommunikationsavdelning arbetar idag engagerade och kreativa medarbetare med specialistkompetenser inom olika områden. Tillsammans med verksamheterna arbetar vi med områden som arbetsmiljö, arbetsrätt, lönebildning, medarbetarskap, ledarskap och strategisk kompetensförsörjning. För oss är det viktigt att ha en god arbetsmiljö och att våra medarbetare har goda utvecklingsmöjligheter och förmåner. Hållbar arbetsmiljö, hälsa och välbefinnande samt kompetensutveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet. Centrala begrepp är att attrahera, rekrytera och engagera. Att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare är en självklarhet för oss, det gör vi genom Göteborgs stads Program för attraktiv arbetsgivare. Vi erbjuder ett kvalificerat stöd till förvaltningens samtliga chefer i både operativa och strategiska frågor. Vi vill ligga i framkant och driver ett framgångsrikt och aktivt utvecklingsarbete som bidrar till verksamhetsutveckling, stolta medarbetare och nöjda kunder.

Med en hög kompetens inom HR- och kommunikation och en förståelse för hur vi tillsammans bidrar till förvaltningens verksamhetsutveckling, varumärkesutveckling och engagerade medarbetare integrerar vi våra specialistkompetenser till en väl fungerande helhet. Att arbeta på vår avdelning är roligt!

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag kommer bli din framtida konsultchef och heter Anette Hartlin, mig når du på anette.hartlin@wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga