Mölnlycke Health Care · Publicerad 16 feb

För ett spännande och långtgående konsultuppdrag på Mölnlycke söker vi en HR Advisor till deras HR-team. Mölnlycke har stora planer om att växa och deras HR-team bidrar till att driva tillväxten genom att säkerställa att rätt individ hamnar på rätt plats. För att i sin tur utveckla och marknadsföra produkter som kan göra skillnad för patienter och kunder. Vill du vara med på deras resan? Om svaret är ja, så förslår vi att du ansöker redan idag!
Uppdraget startar omgående och sträcker sig i ett år med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!

I rollen HR Advisor

Syftet med din roll som HR-Advisor är att säkerställa att HR-processer följs i organisationen. Du kommer att stötta linjechefer med att implementera och driva HR-frågor i verksamheten. Detta innebär att du kommer att arbeta brett med operativa HR-processer såsom utveckling, prestation, rekrytering, löneöversikt och bonusplaner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvar för att alla operativa HR-frågor i Göteborg:
  • Förse linjechefer med support i HR-relaterade processer
  • Stödja linjechefer i interna och externa rekryteringsprocesser samt genomföra uppföljning.
  • Ge support till linjechefer inom benfits & compensation
  • Driva arbetsrättsliga frågor
  • Utveckling och effektivisera befintliga HR-processer
Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning inom personal och minst tre års erfarenhet från brett HR-arbete. Vi söker dig som är lyhörd och har en god konsultativ förmåga. För att lyckas i rollen som HR Advisor behöver du att behärska svenska och engelska mycket väl, i både tal och skrift. Vi söker det dig som är service-minded och resultatdriven.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att passa in i rollen är du en strukturerad person med hög samarbetsförmåga, förtroendeingivande och relationsskapande Prestigelöshet och professionalism genomsyrar ditt förhållningssätt och du drivs av utveckling och förändring.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Specialist inom HR & Lön:
Liksom du är vi på Poolia specialister inom HR & Lön, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga