MLT Maskin & Laserteknik AB · Publicerad 20 aug 2019

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för MLT:s räkning en försäljningsingenjör. MLT (Maskin & Laserteknik AB) är ett framgångsrikt företag inom industriell mätteknik.

Företaget erbjuder avancerade mätinstrument och mättjänster för förebyggande och avhjälpande underhåll samt 3D-scanning. Bolaget arbetar mot ett flertal olika branscher såsom processindustri, kärnkraft, papper, vindkraft och stål och gruvindustri. MLT växer och söker därför ytterligare en försäljningsingenjör som vill hjälpa dem på vägen!

Området som du kommer jobba inom som internationellt benämns Reliability Engineering är ett av industrins hetaste områden då detta syftar till att skapa bästa förutsättningar att undvika maskinstörningar och i värsta fall haverier. Detta åstadkoms genom smarta mätsystem och mjukvaror som skapar möjlighet att se i förväg hur deras utrusningar mår.

MLT är en av de marknadsledande på området där dom med en redan stor installerad kundbas nu tar ytterligare steg för att svara upp mot den ökande efterfrågan. I detta blir du en viktig kugge med stor möjlighet till att påverka också riktning och resultat.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Friday men du kommer anställas direkt hos MLT.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Är högskoleingenjör inom elektro/automation/mekatronik eller motsvarande
 • Har arbetslivserfarenhet inom teknisk service eller arbetat på en hög teknisk nivå
 • Har kunskap och/eller intresse för maskiner inom tillverkningsindustrin samt goda IT kunskaper, så att du kan sätta dig in i kundernas situation
 • Har entreprenörsanda med driv att vilja utveckla affärer och kundrelationer
 • Har körkort B och flexibel vad gäller resor några dagar per vecka
 • Kan uttrycka dig obehindrat i såväl svenska som engelska
 • Det är meriterande om du tidigare har varit i kontakt med industriella processmaskiner så som pumpar, fläktar, kompressorer eller turbiner.
Som person är du van vid och gillar att arbeta självständigt. Då du kommer vara ute på egna kundbesök förväntas du driva och planera ditt eget arbete utan givna instruktioner och rutiner. För att få affärer i hamn är du relationsskapande med dina kunder då försäljningsprocesserna är långa.

OM KUNDFÖRETAGET:
MLT är ett framgångsrikt Göteborgsbaserat företag med ca 40 anställda och verksamma inom industriell mätteknik.

MLT erbjuder avancerade precisions-mätinstrument och mättjänster för förebyggande och avhjälpande underhåll samt utbildning inom alla verksamhetsområden. Bolagen arbetar mot ett flertal olika branscher såsom processindustrier, Automotive, Kärnkraft, Papper, Vindkraft och Stål/Gruvindustri.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Friday och du kommer anställas direkt hos MLT.

STARTDATUM:
Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, dagtid
 • Placering: Göteborg, vid backaplan
 • Kontaktuppgifter: Ari Gamal
 • Lön: fast månadslön, + provision efter sex månader
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: säljare, tillståndskontroll, kvalitetskontroll, förebyggande underhåll, försäljningsingenjör, produktionskvalité, , mekatronik, elektro, automationsingenjör, mätingenjör, mätteknik.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga