MMT · Publicerad 14 aug 2019

Friday söker till MMT en kvalitetsmedveten Document Controller för ett föräldravikariat i ca ett år med start i september.

Det här är en tjänst för dig som är i början av din karriär med en avklarad högskoleutbildning, är kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt och drivs av avancerad dokumenthantering. Du är samtidigt van och gillar att dagligen kommunicera med kollegor och kunder.

OM TJÄNSTEN:
MMT verkar inom offshoreindustrin för marina bottenkarteringar med syfte att kartlägga bottnar inför byggandet av marin infrastruktur, inspektioner av pipelines och andra marina strukturer på och i botten, runt om i Europa. Tjänsten är placerad på MMT:s huvudkontor i Göteborg, Nya varvet.

De primära arbetsuppgifterna för tjänsten är att övergripande kontrollera och ansvara för projektdokument, kommunicera dessa mot kunder samt ha ett övergripande ansvar för att intern dokumentation följs enligt MMT:s kvalitetsstandarder.

All dokumentation sker idag i ProArc dokumenthanteringssystem och inom kort kommer MMT att gå över till ett eget system byggt i Sharepoint.

Du kommer tillhöra MMT:s HSEQ-avdelningen och arbeta tillsammans med fyra andra kollegor som är specialister inom hälsa-, säkerhets- och miljöfrågor.

Rollen innebär periodvis ett högt arbetstempo samtidigt ställs fortfarande krav på noggrannhet och kvalitét i arbetet.

Arbetsuppgifter:
 • Förbereda dokumenthanteringssystemet inför projektstart med mappstruktur, mallar så att respektive avdelning inom MMT kan föra in nödvändig dokumentation inför- och under pågående projekt
 • Ansvara för att dokument når satta standarder och kvalitetskrav
 • Ansvara för revisionsarbetet av rapporter och dokument mot kunder
 • Ansvara för att ”Responsible Assignment Matrix” är uppdaterat för respektive dokument och projekt, exempelvis tydlighet och struktur i vem som är ansvarig inom MMT för att skapa, revidera och attestera delar i dokument kopplat till olika projekt
 • Sammanställa dokument och rapporter innan de kommuniceras med kunder
 • Strukturera och sammanställa rapporter/dokument så att de uppfyller kundens krav
 • Underhålla och utveckla MMT:s dokumenthanteringssystem ProArc samt vara delaktig i kommande implementeringen av nytt system
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en avklarad högskoleutbildningen från universitet eller högskola
 • Har viss vana av att administrera och strukturera i ett dokumenthanteringssystem, starkt meriterande om du jobbat i Sharepoint
 • Gillar att ge service mot såväl kunder som kollegor
 • Har lätt för att lära dig nya arbetssätt och är flexibel i att hantera olika arbetsuppgifter samtidigt
 • Talar och skriver felfritt på både engelska och svenska
 • Har datavana och lätt för att sätta dig in i olika system
 • Har lätt för att förstå arbetsflöden kopplat till rollen
Vi lägger stor vikt vid rätt person för rollen. Eftersom jobbet kräver att man följer specifika riktlinjer och dokumentkoder så ser vi gärna att du som person är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är samtidigt kundfokuserad och gillar att kommunicera med kunder och interna avdelningar.

OM KUNDFÖRETAGET:
MMT är ett världsledande företag inom sjömätning, maringeologi, positionering och bottenkartering med 250 medarbetare med specialistkompetenser inom maringeologi, marinbiologi, teknik och sjöfart. Huvudkontoret är beläget på Nya Varvet i Göteborg och de finns även i England och Norge. MMT undersöker havsbottens topografi, djupförhållanden från vattenytan ner till havsbotten och berggrunden. Med hjälp av fartyg som är utrustade med högteknologisk utrustning och en lång rad specialister samlas data in, analyseras och redovisas i webGIS och traditionella kartor. MMTs kunder, så som oljebolag, marina vindkraftsparker, kabelföretag och sjöfartsverk, använder underlaget för beslut i marina infrastrukturprojekt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd Friday och arbeta 100% hos kund.

STARTDATUM:
September

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, dagtid. Vikariat 12-14 månader
 • Placering: Göteborg, Nya Varvet (fantastiskt fina lokaler vid vattnet)
 • Kontaktuppgifter: Jonas Nilsson
 • Lön: fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Kvalitet, Administration, dokumenthantering, ProArc, Sharepoint
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga