MMT · Publicerad 4 feb 2021

Friday söker för MMT:s räkning en studerande CAD-tekniker med intresse för geografisk data som vill samla på sig meriterande erfarenhet för framtiden!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för MMT:s räkning en engagerad och driven student som vill arbeta som CAD-tekniker/kartritare vid sidan av studierna. Rollen som CAD-tekniker innebär bland annat skapande av kundspecifika kartserier och rapportbilder. Du kommer att hantera och visualisera data från MMT:s biologer, geologer och oceanografer. Du kommer också vara behjälplig vid planering av projekt och stödja andra avdelningar inom MMT med geografisk data samt ansvara för körlinjer vid sjömätning. Du bör som person vara noggrann och kunna jobba mot deadlines. Du kommer att jobba i projektgrupper, där personer av olika nationaliteter ingår, och ha tät kontakt med olika avdelningar inom MMT. Därför är det viktigt att du gillar att samarbeta med andra människor och kan uttrycka dig på engelska i både tal och skrift.

Din placering är på MMT:s kontor vid Nya Varvet i Göteborg och du har själv möjlighet att styra dina arbetstider. Men MMT förväntar sig att du kan arbeta minst 1-2 dagar i veckan samt att du är öppen för att arbeta mer under sommar- och höstlovet. Du kommer sitta i trevliga och ljusa lokaler precis vid vattnet. Du kommer ingå i ett mindre team där alla stöttar varandra och hjälps åt i det dagliga arbetet. Arbetsplatsen präglas av ett öppet och innovativt klimat med fräscha kontorslokaler med havsutsikt. På MMT finns goda chanser till utveckling och du får möjlighet att arbeta med kunniga kollegor och i en företagskultur som uppmuntrar ”dedication, innovation, commitment and efficiency”.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Läser på högskola- eller universitet där CAD och GIS är en del av utbildningen
  • Har minst 2 år kvar av studierna
  • Har stort intresse för geografisk data och den marina sektorn
  • Är orädd och vågar ta egna initiativ
  • Obehindrat kan föra dig på engelska och svenska i både tal och skrift
För denna tjänst sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du beskriver dig som noggrann, ansvarstagande och har ett driv av att vara självgående. Vidare ser vi att du är van att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt, och trivs med att ha tydliga mål och deadlines. Du har lätt för att kommunicera med andra och räds inte att ta kontakt med nya medarbetare eller kunder. Då MMT strävar efter kontinuerlig metodutveckling och effektivisering är det bra om du som person är öppen för att både utveckla nya metoder och själv utvecklas.

OM KUNDFÖRETAGET:
MMT är ett världsledande företag inom sjömätning, maringeologi, positionering och bottenkartering med 250 medarbetare med specialistkompetenser inom maringeologi, marinbiologi, teknik och sjöfart. Huvudkontoret är beläget på Nya Varvet i Göteborg och de finns även i England och Norge. MMT undersöker havsbottens topografi, djupförhållanden från vattenytan ner till havsbotten och berggrunden. Med hjälp av fartyg som är utrustade med högteknologisk utrustning och en lång rad specialister samlas data in, analyseras och redovisas i webGIS och traditionella kartor. MMTs kunder, så som oljebolag, marina vindkraftsparker, kabelföretag och sjöfartsverk, använder underlaget för beslut i marina infrastrukturprojekt. Vill du höra mer om MMT? Besök gärna deras hemsida.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Friday och arbeta som konsult hos MMT. Uppdraget kommer att vara på deltid.

STARTDATUM:
Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: deltid, 1-2 dagar i veckan
  • Start: omgående
  • Placering: Göteborg, Nya Varvet (fantastiska lokaler vid vattnet)
  • Ansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
  • Lön: timlön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 mars 2021
Anställning
Extrajobb
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga