MOORE · Publicerad 8 nov 2021

MOORE söker nu dig med stora ambitioner inom revisionsyrket. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en trivsam arbetsmiljö med inflytande över ditt arbete och stora möjligheter till utveckling.

Om tjänsten
Som revisor hos MOORE kommer du att ansvara för revisionen av kundernas räkenskaper och förvaltning. Du kommer även i stor utsträckning att bistå kunderna med rådgivning. Du är självgående i din roll och tar det yttersta ansvaret för kontakten med kund och ansvarar för att driva revisionen i mål. Du leder och stöttar revisionsteamet och är länken mellan teamet och påskrivande revisor.

Din bakgrund
Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av revision och som har stora ambitioner inom revisionsyrket. Du uppfyller kraven för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor om du inte redan är det.

Vi ser gärna att du som person är duktig på att bygga relationer då rollen innebär mycket kontakt med både kunder och kollegor. Du har lätt för att samarbeta och jobba mot uppsatta mål. Vi vill att du är analytisk, ansvarsfull, tar egna initiativ och strävar efter att utföra ditt arbeta med hög kvalitet. Arbetet har också perioder av högt tempo vilket kräver stresstålighet och god prioriteringsförmåga. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska då MOORE är del av en global organisation med delvis internationella kunder.

Vårt erbjudande till dig
MOORE är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher med varierande storlek. Kunderna är framför allt medelstora ägarledda bolag, men här får du även arbeta med större företag och publika företag. MOORE är en entreprenörsorienterad och platt organisation med fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Hos oss får du tidigt möjlighet att ta ett stort eget ansvar och påverka ditt arbete. Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på individuell utveckling och du kommer att få ta del av ett gediget utbildningspaket.

Vi är idag ca 50 personer som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt. Vi finns i moderna lokaler nära vattnet i centrala Göteborg. Vår verksamhet präglas av goda relationer och delaktighet. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt.

MOORE är bland de 10 omsättningsmässigt största revisionsbyråerna. I Sverige är vi 140 medarbetare fördelat på 7 kontor och vi ingår i ett globalt nätverk med 29 000 medarbetare i 113 länder.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar MOORE med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Pierre Sander på 0763-413411. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 4 december.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
MOORE är en naturlig samarbetspartner för företag och företagare som söker en hög servicegrad och tillgänglighet. I Sverige är vi 140 medarbetare fördelat på 7 kontor. Vårt internationella samarbete inom MOORE Global ger oss tillgång till ett nätverk av 29 000 revisorer och konsulter i 113 länder.

På vårt kontor vid Lilla Bommen i Göteborg är vi 50 medarbetare som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt. Vi är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher. Våra kunder är framför allt medelstora ägarledda företag men även större företag och publika företag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Revision

Inga fler liknande jobb tillgängliga