MSC Software · Publicerad 19 sept

SW söker nu en Senior Technical Consultant som vill ingå i MSC.Softwares team och bidra till deras fortsatta framgångar. Letar du efter en rolig och utvecklande tjänst där du får arbeta med den senaste tekniken kan detta vara jobbet för dig!

Tjänstebeskrivning
Hos MSC Software Corporation kommer du att erbjudas en bred och varierande roll med stora möjligheter att utvecklas. I din roll som Senior Technical Consultant kommer du att samarbeta med företagets kundansvariga och tillföra den tekniska kompetensen samt göra produktdemonstrationer i mötet med kunden. Du kommer även att utföra konsultuppdrag samt hålla i kurser och sköta supportfrågor inom ditt expertisområde.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har stor erfarenhet av Strukturanalys och som har kunskap inom MSC.Nastran, MSC.Marc (eller annan icke-linjär FEA programvara). Alternativt har du varit verksam inom forskning på området men nu vill ta steget ut i industrin. Du har utbildning inom maskinteknik eller motsvarande på Civilingenjörsnivå eller högre.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara kundorienterad och trivs i en konsultativ roll. Som person inger du förtroende och är en naturlig lagspelare som trivs i en omväxlande och händelserik miljö. Då företaget agerar i en internationell miljö är det viktigt att du utöver svenska även behärskar engelska i både tal och skrift. Du behöver även körkort för att bli aktuell för tjänsten.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos SW:s kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga