Majotuspalvelu Forenom OY · Publicerad 11 dec

Har du vad som krävs för att vara med på en av de häftigaste tillväxtresorna inom logi? Nu har du chansen att bli en del av Forenoms härliga gäng och bygga vidare på en framgångssaga utöver det vanliga!

Kraven på framtidens logilösningar förändras hela tiden och behovet av flexibilitet i resandet ökar ständigt. Forenom, som är Nordens ledande företag inom corporate housing, ligger i framkant av denna utveckling och planerar nu för att öka sin närvaro i Sverige med tre nya kontor i Göteborg, Malmö och Uppsala.

Om tjänsten

Vi letar nu efter en regionchef som kan ta Forenoms verksamhet till nya höjder i Göteborg. Du kommer att axla ansvaret för den operationella verksamheten och skapa en unik och djärv framgångssaga för Forenom på dessa nya marker. Uppdraget väntas starta i början av 2018.

Typiska arbetsuppgifter
 • ansvara för all operationell verksamhet i Göteborg
 • bygga upp och vara ansvarig för ett team på plats
 • relationsbyggande med olika intressenter (kunder, lägenhetsägare och leverantörer)
 • ansvara för att de finansiella målen uppfylls
 • leva och utstråla Forenoms unika företagskultur och koncept
 • utmana status quo i våra arbetssätt och skapa nya innovativa sätt att göra affärer
För att lyckas i denna roll behöver du:
 • våga ta tag i saker för att få det att hända
 • förstå och kunna omsätta en utarbetad strategi till faktiska arbetsuppgifter
 • ha en grundläggande förståelse för hyresmarknaden av lägenheter
 • vara en passionerad människokännare som kan bygga effektiva team och leda dessa
 • vara stark i förhandlingssituationer
 • vara försäljningsinriktad
 • ha en god förståelse för resultatrapporten och dess betydelse för företagets framgång
Mer om dig - vår modiga regionchef

Vi letar efter en orädd person som vågar sätta höga mål och som är villig att arbeta hårt för att uppnå dessa. Det är viktigt att du vågar utmana dig själv i den här rollen och att du älskar att bygga relationer med människor. Förutom att du är flytande i svenska måste du behärska engelska språket obehindrat.

Vad kan Forenom erbjuda dig?

Det här är en riktigt bra möjlighet för dig som vill vara en del av en spännande resa att förändra hela hotellindustrin. På ett personligt och professionellt plan kommer det här uppdraget att utmana dig med en stor portion ansvar och du får chansen att påverka Forenoms tillväxtresa i en positiv riktning. Med dig på resan har du stöd av dina kollegor och moderna verktyg i din arbetsvardag.

Övertygad än?

Välkommen att skicka in din ansökan. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringsprocessen tar vi hjälp av Barona. Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sara Stecksén, Rekryterare på Barona | sara.stecksen@barona.se

Mer information om Forenom

Forenom är Nordens ledande företag inom corporate housing. Målsättningen är att bli Nordeuropas största fram till 2020. Forenom är ett internationellt företag grundat i Finland och har kontor i Finland, Sverige, Norge och Danmark. Vi har över 15 års erfarenhet inom logi för arbetskraft i växlande och utmanande situationer på marknaden. Forenom tillhör Barona Group tillsammans med 13 andra nordiska varumärke. I den expansiva fas som Forenom befinner sig i, har CapMan nu gått in som ny majoritetsägare. CapMans investering förväntas påskynda Forenoms tillväxt och utveckling på den internationella marknaden.

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Sales; Account Manager; Försäljning; Regionchef; Chef; Area Manager; Sales Manager; Hospitality; Hotell; Besöksnäring; Turism; Reception; Hotellchef;
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Barona Human Resource Services