Mechanum Sverige AB · Publicerad Igår 00:00

Mechanum Sverige AB söker en ekonomichef och ledare med potential som vill vara med att utveckla både Mechanum och sitt eget ledarskap. Mechanum står inför en spännande framtid och avser att fördubbla omsättningen inom de närmaste åren. Ekonomichefen har en nyckelroll i denna tillväxt.

I rollen som ekonomichef säkerställer du att relevant affärsstödjande uppföljning finns tillgänglig i organisationen och du medverkar aktivt till att utveckla både affär och affärsmannaskap. Du har en aktiv roll i dialoger om bolagets tillväxt, och medverkar på styrelsemöten.

Du är ytterst ansvarig för att ekonomiavdelningen fungerar väl, uppfyller verksamhetens behov och når sina mål. Du ansvarar för det löpande arbetet med att upprätta finansiella planer för verksamheten, intern uppföljning, extern redovisning, skatter och deklarationer, löpande kontakt med bank, övriga finansiärer och investerare, investerings- och likviditetsplanering, löneprocessen, inköpsfrågor och bolagets övergripande administration. Ekonomiavdelningen har 6 medarbetare: controller, ekonomiassistenter, garantihandläggare och personal-/löneadministratör.

Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Ledarskapet på Mechanum är bygger på värderingar och präglas av en genuin tro på individens egna förmågor. Som ledare hos Mechanum kommer du att coacha, uppmuntra och utmana dina medarbetare både som individer och i sin yrkesroll. Nyckeln är det närvarande ledarskapet där du uppmärksammar goda prestationer och beteenden som bidrar till trivsel och framgång.

Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet som ekonomichef i medelstora bolag och som har stor potential och vilja att växa vidare i din yrkesroll. Du är civilekonom eller motsvarande och har en bred erfarenhet som gör att du kan hantera detaljfrågor såväl som övergripande strategiska frågeställningar tillsammans med VD och styrelse. Vidare har du erfarenhet av och vilja att utveckla en ekonomifunktion för nya utmaningar och förutsättningar. Som person har du ett starkt driv och en nyfikenhet och intresse att lära. Du är en tydlig och inspirerande ledare och kan vara en god ambassadör för Mechanums värderingar.

I denna rekrytering samarbetar Mechanum med Maquire. Välkommen med din ansökan på www.maquire.se med CV och personligt brev senast den 12 oktober. Vid frågor, kontakta Christina Fredriksson 0702-715140.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga