Menigo · Publicerad Igår 10:16

Kategori & Inköp, SPETS - Frukt, Grönt & Kött, Färskvaruhallen Göteborg

Din roll
Som inköpare för färskvaror ingår du inköpsorganisationen för färskvaror och rapporterar till Färskvaruhallschef Göteborg. Din största utmaning kommer vara att skapa och kontinuerligt utveckla en effektiv och lönsam sortimentmix inom varuområdet färskvaror för våra privata kunder inom restaurang och storhushåll i mellan Sverige.

Vem är du?
Du har gedigen kunskap inom färskvaruområdet frukt- och grönt och kött och chark samt mejeri vad gäller både leverantörer och produkter. Du har tillräcklig systemförståelse för att inom rimlig tid kunna behärska vårt affärssystem ASW och Relex så väl att du självständigt kan arbeta med de formler och parametrar som styr ASW. Du har grundläggande kunskaper i Officepaketet, främst Word och Excel.

Som person är du nyfiken och vaken för att hitta det där lilla extra inom ditt produktområde. Du vet att din kommunikation i både tal och skrift behöver vara anpassad efter situation och sällskap. Självklart levererar du efter satta deadlines och har förmågan att fatta snabba och kloka beslut även under press. Du har en mycket starkt utvecklad förmåga att strukturera och planera samt prioritera ditt eget arbete. Du talar och skriver god engelska då vissa av våra leverantörer är engelskspråkiga. Dessutom har du ett stort intresse för mat, trender och utveckling. Du förstår vikten av och blivit duktig på att samarbeta med många kontaktytor både internt och externt.

Vi erbjuder
Du blir en del av inköpsorganisationen inom Menigo. Vår vision är att skapa den bästa inköpsorganisationen som driver och utvecklar affären med våra kunder. Med engagemang och uthållighet skapar vi vår gemensamma framtid genom att utveckla arbetssätt, sortiment och prisbild i partnerskap med våra kollegor och leverantörer.

Vi har expertkompetensen, engagemanget och det brinnande intresset för att driva och utveckla våra erbjudanden till våra kunder där färskvarorna är en mycket central del. Med tydlig kommunikation och stabilt ledarskap arbetar vi mot högt uppsatta mål för våra kunder i Sverige.

Hos oss finns möjligheten att arbeta med ett stort kontaktnät vare sig du är inköpare, kategorichef eller säljare.

Vårt gemensamma mål är att bygga långsiktiga affärsrelationer med exempelvis privata kunder inom restaurang och storhushåll, offentliga kunder och servicehandeln

Placeringsort är Göteborg.

Välkommen att söka!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga