Mentice AB · Publicerad 28 sept 2021

Mentice är ett globalt företag som står i spetsen för skapandet av ny utrustning inom det medicinska fältet. Genom att leda utvecklingen av endovaskulär utbildning med toppmoderna simulatorplattformar och träningsmoduler, har Mentice genomfört över ett tusen installationer över hela världen och fortsätter att bryta ny mark med varje projekt.

OM TJÄNSTEN:
Mentice söker nu en webbutvecklare till deras multikulturella team med över 17 nationaliteter och kontor både i Sverige, USA och Asien av passionerade utvecklare, hårdvarudesigners och projektledare. Du kommer ingå i ett mindre team på Mentice kontor i Göteborg vilket kommer innefatta mycket frihet under ansvar men likaså utvecklingsmöjligheter att forma rollen.

Som webbutvecklare på Mentice arbetar du med deras produktavdelning för att utveckla, underhålla och driva deras sortiment av webbaserade produkter inklusive e-learning, communityportaler, webbtjänster, systemuppdateringar och support, samt integrationer till andra delar av Mentice affärsinfrastruktur. Vi hoppas att du delar vår och Mentice passion för att hjälpa till att rädda liv, men att du också har erfarenhet av professionell webbutveckling och förmåga att arbeta och hjälpa till att driva teamet framåt. När du arbetar på Mentice kommer du kommunicera och samarbeta med många kollegor i olika delar av organisationen, därav bör du vara bekväm med flera kontaktytor.

VI SÖKER DIG SOM:
Har läst på universitet/högskola med intresse specifikt för webbutveckling samt har viljan att hela tiden lära dig nya saker. Vi ser gärna att du arbetar bra i team och tycker om att ditt arbete spelar roll på riktigt. Vidare ser vi gärna att du har med dig nedan:
  • Några års erfarenhet av liknande arbete
  • Erfarenhet av några nämnda tekniker/ramverk: React, GraphQL, AWS hosting, Azure devops, TypeScript, Python
  • Erfaren med engelska; både muntligt och skriftligt. Att kunna svenska är en fördel.
Följande egenskaper är meriterande, men absolut inte avgörande:
  • En bakgrund inom hälso- och sjukvården eller MedTech-branscher
  • Erfarenhet av att utveckla e-learning-lösningar
För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för innovativa lösningar, vara nyfiken samt hålla dig uppdaterad gällande nya metoder och teknologier inom ditt område. Vidare sätter du ett stort värde i att leverera dina åtaganden samt är strukturerad och noggrann i ditt arbete.

OM FÖRETAGET:
Mentice är ett globalt företag som står i spetsen för skapandet av ny utrustning inom det medicinska fältet. Genom att leda utvecklingen av endovaskulär utbildning med toppmoderna simulatorplattformar och träningsmoduler, har Mentice genomfört över ett tusen installationer över hela världen och fortsätter att bryta ny mark med varje projekt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday men med ambition att du efter 6-12 månader blir anställd direkt hos Mentice.

STARTDATUM:
Enligt överenskommelse

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Odinsgatan 10, 41103, Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga