Meridion · Publicerad 29 mars 2021

Är du senior konsult inom Qlik och vill bygga ett team av specialister?

Meridion söker nu dig som vill ta ett teamledaransvar och dela med dig av dina erfarenheter som konsult och coacha likasinnade Qlik-entusiaster. Meridions ambition är att bli en självklar partner när det gäller innovativ användning av Qlik kopplat till att förbättra industriella processer. Idag finns flera konsulter inom bolaget som kan och använder Qlik. Det finns också en försäljningsansvarig och upparbetade kontakter. Meridion är både OEM partner avseende visualisering och återförsäljare av programvaran. Du kommer att tillbringa tid både hos kund och på Meridions kontor.

Visste du att...
Meridion är den enda svenska partnern som har varit keynote presenter Qliks globala konferens? Det är ett av bevisen för att våra lösningar är innovativa och spännande. Hoppas att du vill vara med oss och driva dessa framåt.

Vem är du då?
Man kan komma långt på engagemang, nyfikenhet och förmåga att lära men förutom det behövs en stark grund att stå på. Qlik kunskapen är ett måste. Du håller dig ständigt uppdaterad, utvecklar dina kunder och delar gärna med dig av den senaste kunskapen. Kanske är du redan ett starkt eget varumärke inom Qlik. Har du erfarenhet från andra BI plattformar är det meriterande.

Vi vill att att du har jobbat några år som konsult och har ett kundnätverk. Du arbetar i QlikView/Sense och Qlik Enterprise och har kanske även sålt en Qlik licens. Du motiveras av att träffa kunder, kollegor, jobba med försäljning och kundlösningar. Du har körkort och kan ta dig till våra kunder.
Du är certifierad i någon eller flera av Qliks certifieringar som data analyst, data litteracy eller architect. Du behöver också prata och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Erbjudande
På Meridion har vi en fundamental och djupt rotad tradition att göra roliga saker tillsammans och vi trivs i våra kollegors sällskap. Vi hjälps alltid åt och eftersom vi fortsätter arbeta hårt ligger många spännande upplevelser framför oss. Du kommer att få jobba med och utbilda i det du tycker är roligast - Qlik.

Ansökan
Hoppas nu att du är lika nyfiken på Meridion som vi på dig. Vi ser fram emot att få läsa om dina erfarenheter och vill att du skickar CV senast den 19 april. Din ansökan kommer att gå via Jerrie direkt till Meridion när ansökningstiden är slut. Hör gärna av dig till Helene Hagman, Jerrie för frågor 0708-204704, helene.hagman@jerrie.se Linkedin
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Meridion är bäst på att förenkla, visualisera och effektivisera våra kunders affärsprocesser

Meridion arbetar med affärssystemet Infor M3 och beslutstödssystemet Qlik för att genomföra förändringar. Vi agerar som konsulter och arbetar huvudsakligen i projektform med våra kunder som främst är stora industri­bolag. Meridion grundades 2005 och samtliga tre delägare jobbar heltid i bolaget. Vi är i en tillväxtfas då vi har stor efterfrågan på våra tjänster.

Vi är för närvarande 23 personer och utgår från Göteborg där vi har trevliga lokaler vid Stigberstorget.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga