Meritmind AB · Publicerad 29 nov

Arbetar du idag som kvalificerad redovisningsekonom eller som redovisningsansvarig och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag? Meritmind söker nu konsulter med snabb tillgänglighet som vill arbeta med redovisning ute hos våra kunder i Göteborgsområdet.

I rollen som redovisningskonsult får du kombinera din sociala förmåga med dina kunskaper inom redovisning och bokslut. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Vi arbetar med intressanta företag inom alla olika branscher. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Självständigt ansvara för bokslut, skatter och deklarationer och andra legala frågeställningar
  • Löpande redovisning
  • Arbeta med och ansvara för årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer
  • Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att kontinuerligt utveckla och förbättra ekonomiprocesserna
  • Ad-hoc arbete med att utveckla redovisningsprocesser och strukturer
Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi som har ca 3-5 års erfarenhet av praktisk redovisning. Du är flytande i både svenska och engelska samt är väl bevandrad i de olika programmen inom MS Office. Har du grundläggande erfarenhet av rapportering samt bred erfarenhet av olika affärssystem är det mycket meriterande. Om du har en snabb tillgänglighet, ser vi det som ett stort plus.

Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas i rollen som konsult bör du vara affärsorienterad samt bli stimulerad av att möta nya miljöer och individer. Som person är du en prestigelös problemlösare som kontinuerligt söker förbättringsprocesser inom organisationen. Du bör snabbt kunna sätta dig in i mer komplicerade arbetsuppgifter och skaffa ett helikopterperspektiv på de problem du ställs inför. Vidare är du proaktiv och kan väl planera samt organisera ditt arbete. Som person brinner du för att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Placeringsort: Göteborg

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015 och 2016.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Eva Leinemar på 0708-24 12 20. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är sökbar så läge denna annons är publicerad.

Välkommen med din ansökan!

Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Financial accountant, Financial controller, Finance control, Accounting controller, Accounting specialist, Accounting manager, Head accountant, FP&A, Controller, Financial manager, Finance manager, redovisningsekonom, junior redovisningsekonom, jr. Redovisningsekonom, redovisare, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, redovisningsspecialist, finansiell controller
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Meritmind AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga