Miba · Publicerad 2 juli

Redovisningsekonom till Mibas huvudkontor i Mölnlycke.

Miba har ett nytt huvudkontor och och söker nu en redovisningsekonom för att hjälpa till att utforma redovisningsarbetet inom koncernen. Är du noggrann och har tidigare erfarenhet som redovisningsekonom? Då är du den vi söker!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Mibas vision är att skapa de framtida produktions- och industritekniska lösningar med ett fokus på hållbarhet och miljötänk. Hos Miba har du möjligheten att vara med forma och utveckla din framtida roll som redovisningsekonom inom koncernen. Förändringstakten är hög och du kommer få vara med att skapa nya rutiner inom redovisningsarbetet. Du kommer även att besitta en social roll med många kontaktytor, både till koncernens egna dotterbolag och externa kontakter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom på Miba har du följande arbetsuppgifter:
  • Löpande administration och bokföring
  • Moms och skattehantering
  • Uppföljning kundfordringar
  • Påminnelsehantering
  • Leverantörsreskontra samt inbetalning
  • Löneadministration
  • Kontorsuppgifter så som inköp, planering och ta emot inkommande samtal
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i koncernadministrations funktion och du rapporterar till VD samt CFO. Arbetet är förlagt på huvudkontoret i Mölnlycke som ligger precis utanför Göteborg. Du tar dig enkelt dit med buss från centrala Göteborg och utanför kontoret finns gratis parkering för dig med bil. Uppdraget är till en början ett konsultuppdrag på 40/h i veckan som sträcker sig sex månader framåt. Flextid finns att tillgå. Som konsult hos oss omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner. Efter uppdraget finns det stor chans till vidare anställning hos Miba.

VEM ÄR DU?

Du är i grunden civilekonom eller redovisningsekonom. Du har en god förståelse för det ekonomiska flödet och är öppen för förändringar i arbetet. Som person bör du ha en god social förmåga då flera olika externa kontakter förekommer i rollen.

Du har ett öga för noggrannhet och du behärskar både svenska och engelska, både skriftlig och i tal. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från ekonomi och redovisning inom koncernbolag och att du tidigare arbetat med löner samt arbetat i Visma.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga