Michael Page Sweden · Publicerad 7 dec

Vill du vara del av rekryteringsbolaget som ligger i framkant i alla sina affärsområden?

Beskrivning

Dina ansvarsområden kommer att vara att identifiera, utveckla samt att hantera kundrelationer. Det innebär även att sälja våra rekryteringstjänster samt förhandla kundavtal och villkor. Du kommer ta ställning till varje enskild kunds behov eller uppdrag och försäkra om att det levereras i tid. Utöver detta kommer du att hantera rekryteringsprocessen från intervju till erbjudande och uppföljning efteråt. Det ingår även att hitta och intervjua kandidater, förhandla lön och förmåner samt presentera lämpliga kandidater för kunden. Ditt mål är att bygga ömsesidiga och lönsamma relationer med kunder och kandidater och vara en del av ett passionerat team som tillsammans strävar efter att öka PageGroup's framgång.

Sökandes profil

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi och/eller finans med några års arbetslivserfarenhet i en linjeroll alternativt har erfarenhet från vår bransch. Givetvis kan du flytande engelska och svenska och ytterligare språk är ett klart plus.

Vi söker dig som har hög ambition, är passionerad och utåtriktad. Du har lätt för att arbeta i grupp och att skapa nya kontakter, du har utmärkt social och kommunikativ kompetens samt känsla för entreprenörskap. Genom vår världsomspännande närvaro erbjuder vi obegränsade karriärmöjligheter.

Du kommer att erbjudas kontinuerlig utveckling och får möjligheten att arbeta i ett dynamisk och passionerat team som älskar det de gör.

Jobberbjudande

Intresserad? Skicka i så fall in en engelsk version av ditt CV så snart som möjligt till Stefan Begall, ansvarig konsult på Michael Page.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
PageGroup är ett ledande konsultföretag inom rekrytering, med inriktning på rekrytering till tillsvidareanställningar, projektanställningar och tillfälliga anställningar, åt de bästa företagen i världen. PageGroup grundades i London 1976 och har i över 39 år sammanfört de bästa arbetsgivarna och de mest begåvade medarbetarna i världen. Våra över 5 000 medarbetare i 36 länder kan vara stolta över att ha bidragit till våra globala framgångar samt att kunna ge något tillbaka till samhället. Vårt företag växer organiskt, vilket innebär att vi lägger stora resurser på karriärutveckling samt erbjuder kompetensutveckling. Att belöna framgång, ha roligt och arbeta på ett företag som främjar medarbetarnas välbefinnande är avgörande för att vårt globala team ska kunna växa.

Vår verksamhet startade i Sverige 2002 då vårt kontor i Stockholm öppnade. Sedan 2008 har vi även ett kontor i Göteborg. Vi har specialiserade team som rekryterar inom olika kompetensområden, allt från marknadsföring och finans till Engineering & Supply Chain samt HR. Vi rekryterar kandidater till tillsvidareanställningar, tillfälliga anställningar och temporära lednings- och specialistuppdrag via PageGroups huvudsakliga tre varumärken: Page Executive, Michael Page och Page Personnel.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Affärsutvecklare
Rekryteringen hanteras av
Michael Page

Inga fler liknande jobb tillgängliga