Motorit AB · Publicerad 26 feb

Är du junior systemutvecklare som vill koda i C#/.Net och är nyfiken på EPiServer? Om svaret är ja, är det dig vi söker till Motorit, ett dotterbolag till Bilia. Här erbjuds chansen att få jobba med de senaste IT-plattformarna på ett bolag där det verkligen satsas på digital transformation.

OM TJÄNSTEN:
Bilia satsar på tillväxt vilket de har gjort genom deras IT-bolag, Motorit som består av 65 personer inom huvudområdena drift, support, utveckling och telefoni. Till utvecklingsteamet söker de nu en duktig utvecklare som tycker om att arbeta i en agil miljö tillsammans med kollegor, produktägare och övriga verksamhet. Du erbjuds en spännande och social arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Som junior .Net-utvecklare kommer du arbeta i Motorits Online-team med nyutveckling och förvaltning av bolagets digitala lösningar inom olika affärsområden som t.ex. publik webb, e-handel, bilförsäljning, servicemarknad, ekonomi mm. Här kommer du att arbeta nära verksamheten och vara en del av ett engagerat och positivt utvecklingsteam. I arbetet ingår att medverka i workshops med verksamheten och leverantörer gällande krav, avgränsningar, samt att ta fram lösningsförslag.

VI SÖKER DIG SOM:
Har läst på universitet/högskola med intresse för objektorienterad-programmering samt viljan att hela tiden lära dig nya saker. Du jobbar bra i team, och tycker om att ditt arbete spelar roll på riktigt! Du är duktig på att hitta lösningar och förmedla dessa i tal och skrift på både svenska och engelska.

Följande erfarenheter är meriterande, men inget krav:
 • C#, .NET, ASP.Net
 • MVC
 • Git
 • MS SQL Server - databasmodellering
 • Entity Framework
 • Unit-testning
 • Mikrotjänstarkitektur, Docker
OM FÖRETAGET:
Bilia (Motorit) är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Tillsammans strävar koncernen efter att skapa en positiv upplevelse för alla människor som besöker Bilia. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning.

Affärsidén är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för deras kunder. 2017 omsatte Biliakoncernen ca 27,5 miljarder.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday men med ambition att du efter 6-12 månader blir anställd direkt hos Motorit.

STARTDATUM:
Våren 2019, enligt överenskommelse

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sisjön, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Mattias Isik, recruiter
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord; .Net, utvecklare, Backend, C#, ASP, Programmerare, systemutvecklare, junior, EPiServer, IT
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga