NCC · Publicerad 17 apr 2019

Hercules är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och en del av NCC Industry. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. Inom Hercules Grundläggning ingår närmare 300 medarbetare och har en omsättning på cirka 1 miljard SEK (2017).

Nu söker vi en platschef med placering i Göteborg eller Helsingborg

Vi ser mycket positivt på framtiden inom grundläggning och för att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi nu förstärka vårt team med en erfaren platschef!

I rollen som platschef på Hercules kommer du att vara ansvarig för genomförandet av ett antal av våra projekt i området. Du kommer att driva projekten genom att säkerställa att resurser i form av material, maskiner och personal finns på plats, göra inköp, följa upp mot budget och kalkyl med mera. Du kommer att ha en tät dialog med kunden i respektive projekt. Du rapporterar till produktionschefen.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från en liknande roll inom byggbranschen där du haft en ledande befattning, helst med anknytning till mark och/eller anläggning. Vidare tror vi att du har någon form av teknisk utbildning på gymnasienivå eller högre. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i såväl tal som skrift.

Du har en förkärlek för ordning och reda och trivs i en roll med många kontaktytor, såväl internt som externt. Att arbeta med varierande uppgifter är för dig inget nytt och du tycker om att ta egna initiativ och stort eget ansvar. Som ledare och chef inom Hercules är det dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar och att du är en förebild i efterlevnaden av dessa.

Vad vi erbjuder dig

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placeringsort är Göteborg eller Helsingborg enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Håkan Hakeröd, +46 (0)70-359 94 80 alt. hakan.hakerod@hercules.se

Vi har ett löpande urval och tillsättning av tjänsten. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2019-05-19.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga