Netclean Technologies AB · Publicerad 11 juni 2021

OM TJÄNSTEN
Som C++ utvecklare på Netclean erbjuds du en varierande och utvecklande roll, där du jobbar med att skapa en positiv förändring i världen. Du kommer att utveckla lösningar med världsledande tekniker för att stoppa sexuellt övergreppsmaterial på barn. Netclean arbetar tillsammans med globala företag, polismyndigheter och intresseorganisationer i en internationell kontext där produkterna används i över 110 länder. Du kommer att arbeta teambaserat med nya features och förvalta den befintliga mjukvaran, och vara involverad i processens alla delar. Tjänsten är bred och du kommer att kunna påverka allt från design till arkitektur.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en bakgrund inom systemutveckling, gärna som fullstack-utvecklare. Vi ser gärna att du har något eller några års arbetslivserfarenhet som C++ utvecklare.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:
  • Några års arbetslivserfarenhet av C++
  • Flytande kunskaper i engelska och grundläggande kunskaper i svenska
  • Det är meriterande om du har kunskap inom .NET
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av fullstack-utveckling
Som person ser vi gärna att du är initiativtagande, och tycker det är roligt att komma med förbättringsförslag. Du är en nyfiken och driven person, som vill vara involverad och driva arbetet framåt. För att trivas i teamet på plats behöver du ha en prestigelös inställning och vara hjälpsam med alternativa lösningar. Arbetet är byggt på frihet under ansvar, så du är en självgående och kommunikativ person som kan ta beslut och handla därefter.

OM KUNDFÖRETAGET:
På NetClean kan vi erbjuda dig en omväxlande och utvecklande roll på ett välkomnande och framåtriktat bolag. Vi är Göteborgsbaserade men har ett starkt internationellt fokus och arbetar med att utveckla världsledande teknik för att stoppa sexuellt övergreppsmaterial på barn. Våra lösningar används för att skydda IT miljöer i över 110 länder och vi arbetar med globala bolag, polismyndigheter och framstående intresseorganisationer med frågor som gör verklig skillnad i världen.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman
  • Start: Omgående
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga