Netgain AB · Publicerad 8 okt 2020

OM TJÄNSTEN:
Vi ser ett ökat behov av konsultmässiga personer som besitter gedigen kunskap inom ServiceNow. Därav söker vi dig som är erfaren inom området och drivs av att hjälpa kunder vidare i arbetet att bli mer effektiva och på så sätt mer lönsama. Du triggas av att utvecklas i kreativa engagerade team, tillsammans med både stillsamma och vissa, lite busiga, medarbetare. Du gillar att träffa och sätta dig in i kundens problem och utmaningar, för att på så vis kunna bidra till en riktigt bra leverans. Kunderna tror starkt på en agil team-leverans där du utvecklas som individ tillsammans med drivande experter. Du blir en spelare i kundens lag, roller som strategisk rådgivare, smart problemlösare, kreativ plattformsutvecklare eller varför inte en god lyssnare som fångar krav och behov. Allt med syftet att givetvis, skapa värde och effekt för slutkunderna.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Är certifierad ServiceNow-konsult
  • Har några års erfarenhet av att arbeta i plattformen
  • Kan föra dig på svenska och engelska obehindrat då båda språk används dagligen i arbetet
ÖVRIG INFO:
Ansök genom att klicka på länken nedan. Om du har en profil som vi tror passar något eller några av våra partnerföretag hör vi av oss för en telefonavstämning. Därefter bjuder vi eventuellt in dig på ett första möte där vi får lära känna dig och du oss.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps-och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan -varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är ibörjan av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday -everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga