Nexer AB · Publicerad 1 mars 2021

Är du nyfiken på IT och vill ha ett roligt jobb på ett stort, expansivt och nytänkande företag? Då kan tjänsten som utvecklare vara något för dig! Med våra kunder erbjuder vi spännande och utvecklande arbetsdagar tillsammans med trevliga kollegor. Vi söker dig som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus!

Uppdragen varierar i både inriktning och bransch men den gemensamma nämnaren är alltid .NET i grunden. Välkommen med din ansökan!

För denna roll söker vi dig som har några års erfarenhet inom systemutveckling med fokus på .NET plattformen och C# som programmeringsspråk. Du har troligtvis en utbildningsbakgrund inom systemutveckling från högskola eller yrkeshögskola.

Du talar flytande svenska och engelska.

Exempel på programmeringsspråk och tekniker som vi gärna ser att du behärskar:
  • C# / .NET
  • .NET Core
  • Microsoft SQL och andra vanliga databaser
  • TDD (Test Driven Development) och BDD (Behavior Driven Development)
  • Clean Code
  • Microsoft Azure eller Amazon Web Services (AWS).
  • Microservices, Docker & GIT.
Du får jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 5000 medarbetare i tolv länder.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via mail, men du som har frågor är mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Kristoffer Morsing på kristoffer.morsing@nexergroup.com.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga