Nexer AB · Publicerad 13 maj 2021

Tänk om det råkar vara så att just du får något drömskt i blicken när du tänker på Java. Lugn, vi hajjar. Vi är nämligen likadana

Här har du ett gäng som älskar att koda. Gänget som inte tänker på löpning så fort vi hör ordet Spring eller Go. Däremot gillar vi att springa efter nya tekniker så gillar du Azure eller AWS, ja då flyger vi tillsammans uppe bland molnen. Om du dessutom känner att du är en fena på Kubernetes, Docker och kanske GCP då har du hamnat rätt.

Hos oss finns ett helt gäng som kommer göra allt för att ge dig bästa uppdraget, bästa introduktionen, bästa gemenskapen och självklart det bästa kaffet (japp, vi har köpt ny kaffemaskin).

Senast var hela gänget i Java & Cloud Development med på Jfokus och i höst hoppas vi kunna åka på utvecklarkonferens (om Corona är väck) - och där vill vi självklart ha dig med!

Ansökan

För frågor (eller om du bara vill provsmaka vårt nya kaffe) kontakta Rebecca Eidstedt på rebecca.eidstedt@nexergroup.com

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga