Nexer AB · Publicerad 17 feb 2021

Vill du leda vår satsning på integration?

Nexer letar efter dig som vill leda och driva vår satsning på integrationskonsulting inom Java. I den här rollen kommer du att vara ansvarig för att bygga ett nytt team fokuserat på integration. Vi söker dig som är senior inom integrationsområdet och vill bygga ett Javateam där utveckling och kompetens står i fokus. Du kommer att ha fullt chefsansvar för gruppen och behöver vara drivande och självgående. Vi vill också att du har en stabil grund i tekniken.

Hur ser rollen ut?

Vi säljer problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda tekniska kompetens kommer till sin rätt. Våra uppdrag är ofta av internationell karaktär. Konsultuppdragen finns ibland på vårt kontor, men oftast hos våra kunder. Till BU Java & Cloud Development på Nexer söker vi nu dig som vill vara med och ytterligare bredda vårt erbjudande!

I din roll förväntas du vara drivande i att utveckla vår satsning på integration och du kommer i samråd med de andra gruppcheferna i enheten att bygga en ny konsultgrupp. Dessutom ser vi det som naturligt att du är med och driver kompetensutveckling såsom After Work Studies, Javaforum, studiecirklar eller liknande. Vi har till exempel kompetensmöten, hackatons, gruppmöten och gruppluncher för att hålla ihop gruppen.

Tillhörighet är viktigt och något vi arbetar med kontinuerligt. Vi tror på ett inkluderande och coachande ledarskap, så dessa egenskaper är viktiga hos dig.

Din bakgrund

Vi söker dig som har flera års arbetslivserfarenhet av integration inom Java och känner igen dig i dessa punkter:
  • Erfarenhet som ledare
  • Mentorskap och utbildning
  • Java 8+
  • En eller flera integrationsplattformar
  • Integration i on-prem/cloud/mixade lösningar
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

Inom Nexer finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!
Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga