Nexer Recruit · Publicerad 4 aug 2021

Hos MacGregor erbjuds du möjligheten att arbeta på ett världsledande globalt bolag med fokus på din professionella utveckling. Vi söker nu en Hydraulik-konstruktör till en utmanande och dynamisk roll med mycket ansvar. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan.

Din vardag
MacGregor formar offshore- och marinindustrin genom att erbjuda världsledande tekniska lösningar och tjänster. Som hydraulik-konstruktör kommer du att arbeta med att designa kompletta elsystem för lasthaneringsutrustning till RoRo-fartyg, som t.ex. på/avlossningsramper, portar och bildäckspaneler. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra teknikdiscipliner, så som automation, el och mekanik. Arbetet bedrivs till stor del i projektform och du kommer att vara ansvarig för hydraulik-konstruktionen, vilket innebär att driva arbetet framåt, uppföljning av tidplan och att konstruktionen följer den tekniska specifikationen.

Tjänsten innefattar även:
  • Kontakt och ansvar över underleverantörers arbete i projekten
  • Framtagning av teknisk dokumentation som bl.a. hydraulikscheman, installationsritningar och detaljritningar
  • Supportera R&D i produktutvecklingsarbeten
Vi söker dig som har:
  • En högskoleingenjörsexamen eller YH-utbildning inom elektroteknik, maskinteknik eller liknande
  • God förståelse för hydraulik som du antingen förvärvat via tidigare erfarenhet och/eller i din utbildning
  • Minst två års relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom offshore-/marina sektorn
  • Goda kunskaper i AutoCAD
  • Obehindrade kunskaper i engelska och svenska, både vad gäller skrift och tal
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen är det viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad. Samtidigt har du en god samarbetsförmåga och trivs i ett öppet arbetsklimat. Om du är en person som är öppen, positiv och driven - då kommer du passa perfekt hos MacGregor.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Christian Nodelijk på christian.nodelijk@nexergroup.com eller på 073-085 32 31.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas av MacGregor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
MacGregor är världsledande inom intelligent gods- och lyfthantering för marin- och offshore-industrin genom produkter, lösningar och tjänster från en stark produktportfölj bestående av MacGregor, Hatlapa, NMF, Porsgrunn, Pusnes, Rapp, Triplex och TTS. Designed to perform with the sea.

Skeppsbyggare, redare och operatörer kan optimera lönsamhet, säkerhet, produktivitet och miljömässig hållbarhet under hela livscykeln genom ett nära samarbete med MacGregor. www.macgregor.com

MacGregor är en del av Cargotec. År 2020 var Cargotecs (Nasdaq Helsingfors: CGCBV) omsättning totalt cirka 3,3 miljarder euro och antalet anställda är ca. 11 500 personer. www.cargotec.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik , Mekanik

Inga fler liknande jobb tillgängliga