Nexer Recruit · Publicerad 20 maj 2021

För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid i centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. Vi befinner oss i en unik tillväxtfas och söker dig med erfarenhet av e-handel samt stora varuflöden och som vill vara med och påverka vår fortsatta framgångsresa!


Din vardag


Som Logistikchef/Lagerchef på Mathem i Göteborg har du en viktig och central roll i organisationen. Du ansvarar för driften för regionen innehållande hela flödet från godsmottagning till slutleverans till kund. Rollen innebär både operativt och strategiskt arbete och du rapporterar till COO och ingår i Operations ledningsgrupp. Du leder och fördelar arbetet inom den operativa driften i vårt lager i Mölndal och din totala personalstyrka är ca 220 anställda. Till din hjälp har du bland annat Distributionschef som ansvarar för vår distribution inom regionen.

Dina ansvarsområden:
  • Budget- och kostnadsansvar samt Forecast
  • Affärs- och produktutveckling
  • Verka som operativt ansvarig chef för lagret och dess personal (ca 120 medarbetare)
  • Driva arbetet genom hela flödet från godsmottagning till slutleverans till kund mot uppställda mål.
  • Ansvarig för arbetsmiljö och säkerhet inom produktion/distribution
  • Utveckla arbetsrutiner, kompetens och personal
  • Skapa nyckeltal (KPI) och processer för uppföljning av verksamheten, lagerstyrning och optimering av resurser
  • Identifiera och driva förbättringsmöjligheter inom hela flödet i samverkan med övriga funktioner inom och utanför Operations.

Vem är du?


Du har en akademisk utbildning, eller motsvarande, med relevant inriktning och branscherfarenhet av hela logistikkedjan med kunskap om både distributions och lagerprocessen. Du har goda kunskaper kring systemstöd och erfarenhet av automatiserad utrustning inom Lager är ett stort plus. Som ledare är du modig, trygg och prestigelös och har en stark egen drivkraft att lyckas. Du motiveras av att nå resultat, driva förändring och skapa struktur och processer Du är bra på att skapa effektiva team med engagerade och motiverade medarbetare.


Varför ska du jobba hos oss på Mathem?

Mathem.se är idag Sveriges största matbutik med lösplockade varor på nätet och vi fortsätter att växa. Hos oss får du jobba i en dynamisk och social miljö med möjlighet att utvecklas och växa med oss. Vi är en arbetsplats med stor mångfald och vi satsar helhjärtat på miljö- och hållbarhetsfrågor.


Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta Patrik Jensen, patrik.jensen@nexergroup.com alternativt +46 702 375734.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mathem.se grundades 2006 och är Sveriges största matbutik på nätet med ett sortiment på över 16.000 varor och är det ledande e-handelsföretaget inom dagligvaruhandeln. Mathem.se kombinerar en komplett livsmedelsbutik på nätet med recept och abonnemang på färdiga matkassar. Maten levereras hem till dörren med egna kylbilar för att säkerställa obruten kylkedja. I företaget finns även Tasteline.com som är Sveriges ledande receptsajt med 30,000 recept, inspirerande artiklar, kostråd mm och med ca 3 miljoner besök i månaden. Företaget finns i dag i Stockholm, Göteborg och Malmö, Lund med omnejd.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga