Nexer Recruit · Publicerad 8 apr 2021

Är du intresserad av nätverk och tycker det är roligt att supportera andra? Då har du möjlighet att bli en viktig spelare i en organisation som bidrar till Sveriges fantastiska och unika föreningsliv! På Folkspel har du möjligheten att kombinera din känsla för service med ditt intresse för teknik i ett sammansvetsat team! Låter det spännande, skicka in din ansökan redan idag!

Din vardag
Folkspel består av ca 140 medarbetare fördelat på olika enheter som bland annat ekonomifunktion, grafisk in-houseavdelning, produktutvecklingsavdelning, kundcenter och lager. Du kommer bli en del av IT-avdelningen och arbeta närmast två nätverkstekniker som har god kännedom om Folkspels verksamhet. Denna roll utgår från huvudkontoret som är beläget i nyrenoverade lokaler i Gamlestan, Göteborg.

I rollen kommer du att stötta inom drift gällande nätverk och agera stöd till användare samt åtgärda problem som uppstår. De tekniska ärendena är av olika svårighetsgrad och omfattning vilket erbjuder dig en möjlighet att utveckla din problemlösningsförmåga.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
 • Drift, övervakning, felsökning och administration
 • Daglig support, användar- och installationshantering
 • Utbilda intern personal
 • IT-säkerhet
 • Routing och Switching
 • Vara delaktig i interna projekt
Vem är du?
För att passa för tjänsten är det viktigt att du gillar problemlösning samt har en kommunikativ förmåga som kan hjälpa dina medarbetare när de stöter på problem. Du kan arbeta både i grupp och självständigt och har ambitionen framåt att fortsätta utvecklas som nätverkstekniker. För denna roll lägger Folkspel stor vikt på att dina personliga egenskaper där de ser att din nyfikenhet och prestigelöshet är lika viktigt som dina tekniska färdigheter. Du är en team-player som alltid sätter teamet i första hand.

Utöver det ser vi gärna att du har:
 • Kunskap eller någon form av arbetslivserfarenhet inom IT
 • Kunskap inom Windows OS (Windows 10) samt Microsoft Office 365
 • Kunskap av Windows server 2012-2019
 • Gärna erfarenhet av att arbeta med hårdvara i form av PC/Laptop, mobiler och skrivare
 • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
 • Fullständig gymnasial utbildning, gärna inom IT
Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult på johan.blomberg@nexergroup.com alternativt mobil 070 508 27 39.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Folkspel ägs till 100 % av folkrörelserna, via 71 riksorganisationer med ca 5 miljoner medlemmar. Vi är 140 anställda med en årsomsättning på 1,2 miljarder. Vårt uppdrag är att via lotteriverksamhet göra det möjligt för folkrörelserna att kunna fortsätta sitt viktiga arbete. Några av våra produkter är BingoLotto, Sverigelotten och Årets Eldsjäl. Genom åren har Folkspel genererat 16,8 miljarder kronor till svenskt föreningsliv. Läs mer om Folkspel på: www.folkspel.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga