Nexer Recruit · Publicerad 8 nov 2021

Stora delar av produktions-sidan ska digitaliseras med bland annat mjukvarusatsningar som inbegriper automatiseringar och styrning för ökad spårbarhet. Det är där din kompetens och erfarenhet av Projektledning blir viktig vid lansering av nya plattformar och systemlösningar. Vill du ta dig an spännande projekt i en verksamhetsnära roll så kan detta vara din nästa utmaning!

Din vardag

I din roll som projektledare med fokus på OT (Operational Technology) tillhör du projektkontoret med kollegor i både Sverige och USA med den skillnaden att du i detta fall kommer arbeta nära supply chain organisationen. Du kommer leda projekt i bolagets ambition om en digitaliserad produktion, där fabrik och utrustning möter mjukvara och andra IT-lösningar i exempelvis process-, säkerhets-, och datastyrning. I rollen blir du en del av IT-avdelningen och kommer att utgå från det centrala Göteborgskontoret i anslutning till fabriken.

Utöver det kommer du att fokusera på plattformslösningar, verktyg och/eller andra system som skall implementeras in i verksamheten för att nå digital målbild. I övrigt innefattar dina dagar sedvanliga uppgifter tillhörande en projektledarroll där du äger och driver utifrån tid, kvalitet och kostnad med möjlighet att vid tillfälle även stötta andra delar av organisationen när de driver egna projekt.

Vem är du?

Du är en erfaren projektledare med minst 10 års arbetslivserfarenhet. Du har med fördel arbetat i en kontext av fabrik och/eller tillverkning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och önskar en person som är trygg i sin roll och har lätt att tala för sina idéer. Du tycker om att ta dig an utmaningar och tycker det är givande att kavla upp ärmarna och ta ägandeskap även inom andra funktioner. Har du erfarenhet av agila arbetssätt och har certifieringar inom projektledning är det meriterande.

WANT TO LEARN MORE?

Vi samarbetar med Nexer Recruit i denna rekrytering. Ta kontakt med rekryteringskonsult Johan Blomberg på johan.blomberg@nexergroup.com, eller ring på +46 70-508 27 39 om du vill höra mer om rollen. Urvalsprocess sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Swedish Match har en vision om en värld utan cigaretter. Att erbjuda tobakskonsumenter alternativa ­produkter till cigaretter är kärnan i det vi gör. På Swedish Match jobbar du i ett internationellt börsnoterat bolag som utvecklar, tillverkar och säljer högkvalitativa produkter under marknadsledande varumärken. Swedish Match har verksamhet i elva länder och koncernens produkter säljs över hela världen med tillverkning i sju länder. Huvudkontoret ligger i centrala Stockholm med fabriksenheter och kontor i Göteborg likaså. Göteborg blir din arbetsplats.

Grundläggande värderingar är passion, ägarskap, innovation och kvalitet. Det existerar en koncerngemensam hållbarhetsplan. Uppförandekoden utgör grunden för vårt hållbarhetsarbete inom hela koncernen. Den representerar Swedish Match och alla våra medarbetares engagemang för att bedriva vår affärsverksamhet på ett ansvarsfullt sätt genom att visa integritet och respekt för våra intressenter och samhället som helhet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga