Nexer Recruit · Publicerad 19 okt 2021

Schenker Logistics söker sin nästa stjärna till deras huvudkontor i Landvetter. De arbetar med tredjepartslogistik både nationellt och internationellt med att leverera skräddarsydda logistiktjänster. Du erbjuds en bred roll där du blir specialist inom komplexa systemlösningar. Låter det som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Din vardag
Du kommer ingå i ett sammansvetsat team om 10 personer med härlig sammanhållning och högt i tak. Dina arbetsuppgifter varierar mellan att jobba med utveckling av befintliga kunder till nya kundimplementationer. Du arbetar i projekt där du ansvarar för integration, systemuppsättning, utveckling, tester och implementering. Du är med i hela projektflödet från offertstadie tills kunden går live med systemet, där du även är mer på plats och bedriver utbildning. Projekten varierar i storlek där du driver vissa på egen hand och andra tillsammans med dina kollegor. Som systemstöd har du ett komplext WMS-system.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom t.ex. Systemvetenskap eller annan relevant utbildningsbakgrund. Du har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet inom IT och/eller lager/logistik.

Vidare har du:
  • Erfarenhet av databaser och SQL
  • Kunskap om API:er
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Är öppen för resor i tjänsten
För att lyckas i rollen som Systemspecialist är det viktigt att du tycker om att arbeta processorienterat, är analytisk och problemlösande. Du är nyfiken och brinner för att lära dig nytt. Vidare är positiv och socialt utåtriktad samt gillar att skapa goda relationer till dina kollegor.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult christian.nodelijk@nexergroup.com alternativt 073-085 32 31.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att anställas hos Schenker Logistics.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schenker Logistics AB är Schenkerkoncernens bolag för tredjepartslogistik i Sverige. Genom Schenker har vi tillgång till ett av världens ledande nätverk inom transport och logistik. Schenker Logistics AB har 550 medarbetare och en omsättning på 550 miljoner SEK. Vi har logistikcenter på ett flertal strategiskt belägna orter i Sverige och förfogar över en total lageryta på 200 000 kvm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga