Nexer Recruit · Publicerad 31 maj 2021

Hos oss har du möjlighet att arbeta med det du tycker är absolut roligast, MS Dynamics NAV. Fokus i rollen är användarvänlighet, underhåll och utveckling av systemet. Tillsammans med teamet kommer du sitta i det nybyggda kontoret på Mölndalsvägen i centrala Göteborg! Om det låter spännande, skicka in din ansökan redan idag!

Din vardag

För att förstärka vår kompetens inom MS Dynamics NAV och C# söker vi ytterligare en kollega som vill vara med och ansvara för NAV utveckling samt ingå i ett utvecklingsteam som bygger vår Microsoft webbplattform. Ditt fokus kommer huvudsakligen vara NAV utveckling och med C# utveckling vid behov. För att utveckla teamet internt lägger vi fokus på kompetensdelning och kunskapsdelning kollegor emellan.

I dagsläget arbetar vi i två MS Dynamics NAV2016 installationer- dels order/lagerhantering, dels inköpsfakturor via ExFlow. Du kommer att få arbeta med anpassning, testning, utveckling och uppdateringar. Anpassning och utveckling av systemet sker utifrån såväl verksamhetens önskemål, som eventuella förändringar i regler och lagar inom redovisningsområdet. Webbutvecklingen är en kombination av nyutveckling samt förvaltning och sker med Microsoft .NET, C# och MVC.

Vem är du?
För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker det är roligt att fortlöpande sätta dig in i och följa verksamhetens behov av nya och förbättrade rutiner samt utveckla systemet i enlighet med dessa krav. Eftersom MS Dynamics NAV används som försystem till vårt koncerngemensamma system SAP R3, är det också viktigt att du även har ett intresse för att skapa dig en förståelse för hur systemen hänger ihop och korrelerar med varandra. För att kunna kommunicera internt är det krav på svenska och engelska språket i tal och skrift.

Självklart letar vi efter någon som uppskattar att jobba i ett prestigelöst team där man ska ha roligt tillsammans och har du dessutom kunskaper av transportbranschen, order/lagerhantering i MS Dynamics NAV, redovisning i MS Dynamics NAV, ExFlow, C#, och SQL server är det meriterande för rollen.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johan Blomberg på johan.blomberg@nexergroup.com alternativt mobil 0705-082 739 och Artan Bitiqi påartan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723-612 844.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn och du blir en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor världen över varav Schenker Dedicated Services (SDS) utgör ca 170 totalt. SDS är en oberoende 4PL-operatör inom DB Schenker Group som erbjuder kundanpassade transportnätverk för kunder med särskilda logistikbehov.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga