Nexer Recruit · Publicerad 8 nov 2021

Vill du vara med på en digital utvecklingsresa hos ett välkänt tillverkningsbolag? Just nu letar Swedish Match efter en Systemutvecklare som vill utveckla SCADA-systemet Ignition. Här får du bli en del av ett bolag som kommer att satsa mycket på digitalisering inom produktion de kommande åren där ditt arbete gör skillnad och utvecklingsmöjligheterna är stora. Låter det spännande, ansök redan idag!

Din vardag

I denna roll kommer du ha en viktig funktion hos Swedish Match då du kommer arbeta i Ignition som är ett modernt SCADA system som nyligen har börjat att implementeras. Du kommer att fokusera på utveckling av Python-script och design av processbilder, användargränssnitt och dashboard för att ge verksamheten tillgång till data från processen och kringliggande system. I rollen kommer du att arbeta nära en lösningsarkitekt.

För rollen är det viktigt att du har engagemang och tar ägandeskap då teamet är under uppbyggnad och Ignition är nytt i organisationen. Som utvecklare förväntas du ha intresse för hur verksamheten kan förbättras med hjälp av Ignition och inspirera användarna om möjligheterna med verktyget. De lösningar ni arbetar med kommer även att implementeras på mer än en fabrik framöver.

Du kommer även arbeta med:
 • Utveckling av Python script och moduler
 • Design av tabeller i SQL server
 • Utveckling av SQL Queries
 • Sätta upp kopplingar mot produktionssystem såsom PLC:er
 • Agilt jobba mot kravställare och använda backlog med förhoppning om täta releaser
 • Utveckling av testrutiner/testsystem
 • Utbyggnad av system till nya delar av fabrikerna
Vem är du?
 • Du har åtminstone 5 års arbetslivserfarenhet varav 3 år inom relevant område förslagsvis applikation/systemlösning
 • Du har arbetat med SCADA
 • Du har tidigare utvecklat i Python och SQL
 • Du har förståelse för PLC Logic
Har du utöver detta arbetat i en producerande verksamhet är det självklart meriterande samt om du har förkunskaper av Ignition, Java, Azure Devops, ITIL samt Frontend-utveckling.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johan Blomberg på johan.blomberg@nexergroup.com alternativt 070-508 27 39.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Swedish Match har en vision om en värld utan cigaretter. Att erbjuda tobakskonsumenter alternativa produkter till cigaretter är kärnan i det vi gör. På Swedish Match jobbar du i ett internationellt börsnoterat bolag som utvecklar, tillverkar och säljer högkvalitativa produkter under marknadsledande varumärken. Swedish Match har verksamhet i elva länder och koncernens produkter säljs över hela världen med tillverkning i sju länder.

Grundläggande värderingar är passion, ägarskap, innovation och kvalitet. Det existerar en koncerngemenskap hållbarhetsplan. Uppförandekoden utgör grunden för vårt hållbarhetsarbete inom hela koncernen. Den representerar Swedish Match och alla våra medarbetares engagemang för att bedriva vår affärsverksamhet på ett ansvarsfullt sätt genom att visa integritet och respekt för våra intressenter och samhället som helhet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga