Nexer Recruit · Publicerad 18 nov 2021

Vår Quality Assurance-grupp växer och vi söker nu dig som är testanalytiker och har erfarenhet av testautomation. I denna roll blir du en del av en grupp med engagerade kollegor som brinner för kvalitetssäkring och testmetodik. Vill du arbeta i en roll där du får påverka mycket och bidra till vår automationsresa? Då kommer du att trivas väldigt väl hos oss!

Din vardag

Är du en person som är väldigt mån om effektivisering, kvalitet och har erfarenhet av att driva mot testautomatisering så kommer dina kompetenser komma väl till användning på Schenker. I rollen kommer du att granska och analysera krav ur ett verksamhets- samt testbarhetsperspektiv och du kommer testa både mjuk- och hårdvara om används hos Schenkers ombud.

Du kommer även:
  • planera och samordna verifierings- och valideringstester
  • vara med på en testautomatiseringsresa
  • du kommer utöver detta skriva och exekvera testfall för systemintegrations- och acceptanstester, samt analysera dess resultat
I rollen blir du en del av ett team som utgår från fina lokaler i Göteborg.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom testautomatisering och har:
  • erfarenhet av olika testmetoder, verktyg (t.ex. Jira, Zephyr, m.m.)
  • eftergymnasial utbildning med IT-inriktning eller motsvarande
  • lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har med ISTQB-certifiering och/eller har jobbat med C#, Java eller Python.

Du behöver vara social och utåtriktad som person för att passa in i teamet samtidigt som du är vetgirig och alltid vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du har en förmåga att prioritera i dina arbetsuppgifter och uppskattar att driva ditt eget arbete framåt. Är du även en person som gärna sträcker ut en hand för att hjälpa dina kollegor kan du vara helt rätt för denna roll!

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johan Blomberg på johan.blomberg@nexergroup.com alternativt mobil 0705-082 739 eller Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723-612 844.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om DB Schenker

För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 jan 2022
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga