Nobina Sverige AB · Publicerad 14 mars

Hos Nobina arbetar du i en självständig roll som löneadministratör samt har förmånen att vara en del av en löneavdelning där ni utvecklas tillsammans. Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik med över 10 000 medarbetare. Kollektivtrafiken är en spännande bransch med stora möjligheter där varje medarbetare är en viktig del av vardagen för miljoner människor. Nobina erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett värdedrivet företag med stor mångfald och möjligheter till utveckling och vidareutbildning.

Ditt uppdrag
Som Löneadministratör hos Nobina arbetar du med registrering, uppdatering av personregister, kontroll av lönematerial samt rapportering och kontakt med myndigheter. Tillsammans på avdelningen hanterar ni ca 10000 löner per månad, där ni delar upp lönerna emellan er. Även om du kommer samarbeta tillsammans med dina kollegor är du självständig i ditt arbete kopplat till de löner du är ansvarig för. Löneavdelningen fungerar även som en supportfunktion ut i verksamheten vilket gör att du även arbetar med support gällande lönefrågor och ger service till medarbetare.

Du och dina kollegor arbetar också löpande med förbättingar av processer, uppdateringar av systemet och annan utveckling av funktionen. Tillsammans med löneteamet som består av tio personer kommer du vara stationerad i fräscha lokaler i centrala Göteborg och din närmsta chef blir Lönechefen.

Du som söker
Vi söker dig som minst har några års erfarenhet av att arbeta med hela lönekedjan och känner dig trygg i rollen som löneadministratör. Du har mycket god datorvana samt erfarenhet av att administrera lön på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Det är starkt meriterande ifall du har god erfarenhet av att arbeta i lönesystemet Aditro L (tidigare Personec L.) men inget krav. Vidare är du van att analysera och tolka olika kollektivavtal där det är även meriterande att du har kunskap om Bussbranschavtalet.

Då tjänsten innebär mycket kontakter med anställda, myndigheter och olika funktioner inom organisationen är det viktigt att du är prestigelös, relationsskapande och flexibel i ditt arbete. Även om du arbetar tillsammans med dina kollegor, ställer rollen krav på att du trivs med att arbeta självständigt. I teamet bidrar du med din positiva och lösningsfokuserade inställning och som person är du serviceinriktad, strukturerad och noggrann med sinne för siffror.

Mer om tjänsten
Låter det intressant? Då hoppas vi att du kommer skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Wise Professionals ansvarar för den här processen och du kommer att bli direkt anställd hos Nobina.

Vi på Wise Professionals som arbetar i den här processen är Talent Aqcuisition Specialist Stina Scheller (stina.scheller@wise.se, 076-000 18 52) och Konsulchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se, 073-521 65 04). Om du undrar över hur processen ser ut framåt eller har några frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Notera att vi inte tar in ansökningar via mail, utan du ansöker direkt i annonsen på wise.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga