Nordiska medier · Publicerad Igår 00:00

Har du lätt att skapa kontakt på kort tid via telefon? Vill du jobba tillsammans med dedikerade kollegor i en positiv och energisk atmosfär i ett expansivt bolag? Trivs du med att arbeta med telefonen som främsta kommunikationsredskap? Är du självständig, kommunikativ och serviceminded? VÄLKOMMEN med din ansökan OMGÅENDE då vi tillämpar löpande urval!

Arbetsuppgifter

Som mötesbokare är din främst uppgift att sy ihop en givande vardag för våra säljare på fältet. Detta gör du genom att ringa din målgrupp beslutsfattare i primärt tillverknings- och dagligvaruindustrin. Du ingår i ett team där trivselfaktorn är hög, tillika ambitionen och med ett glatt humör! Du håller daglig kontakt med säljarna på fältet och ser till att deras vardag blir så effektiv som möjligt genom din insats för bästa möjliga mötesbokning kopplat till geografisk placering.

Din prestation mäts gentemot förväntad mötesbudget. Kollegorna är dedikerade och professionella och ni arbetar tillsammans mot både egna och teamets mål i en positiv och energisk atmosfär.

Utbildning/erfarenhet

Vi förväntar oss att du:
  • har erfarenhet av kundkontakt och telemarketing
  • kan bemöta alla sorters kunder på ett lika professionellt som trevligt sätt
  • kan arbeta både självständigt mot egna mål och proaktivt för teamet
  • är engagerad, resultatorienterad och vill prestera på topp
  • inte låter ett "nej" hindra dig, utan är lösningsorienterad och trygg i dig själv
  • har en positiv inställning och bidrar till den goda stämningen
  • är flexibel och kan hjälpa till även med andra uppgifter om situationen kräver det
Du är energisk och effektiv utan att kompromissa med kvalitén. Dessutom är du social och serviceminded och trivs verkligen med att lösa utmaningar för att ge bästa möjliga service för dina kollegor på fältet.

Förmåner

Du erbjuds ett jobb i ett spännande företag med en högklassig produkt. Du kommer att ingå i ett team med tydliga tillväxtmål och där relationer till kunder utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Företaget har korta beslutsvägar, engagerade medarbetare och stor potential. Personlig utveckling och karriärmöjligheter ges då Nordiska Medier i Sverige befinner sig i en tillväxtfas. Du erbjuds en marknadsmässig fast lön plus provision och en tjänst du själv kan bidra till att utveckla.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Metal Supply är ett kommersiellt branschnätverk där leverantörer, underleverantörer och inköpsverksamheter inom metall- och verkstadsindustrin, härunder också automation och fordonsindustri, enkelt kan komma i kontakt med varandra. Här kan ni också hitta upplysningar om varandra, sälja nya och begagnade produkter och maskiner, sätta in jobbannonser, nyheter och mycket, mycket mer. Utöver detta ger Metal Supply dig en enastående möjlighet att hålla dig à jour med vad som händer i branschen genom vårt dagliga nyhetsbrev.
Metal Supply's syfte är att vara metall- och verkstadsindustrins knutpunkt angående effektiv kontaktförmedling och information. Nordiske Medier och Nordiska Medier Göteborg är företagen bakom Metal Supply. Vi är i daglig dialog med branschen och följer med i allt som händer. Vi har kontor i Köpenhamn, Aalborg, Göteborg och Oslo. Nordiska Medier har 16 anställda i Sverige, varav 10 sitter på kontoret i Mölndal. Vi är 110 medarbetare totalt i Skandinavien med 23 nyhets- och medlemsportaler och tryckta tidningar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt
Mejla Cecilia Wennergren
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga