Oddwork Sweden AB · Publicerad 29 nov

Account Manager till Ework Group // Göteborg
Vill du skapa starka relationer och affärer i ett entreprenörsdrivet och piggt bolag? Då vill vi att du ska skaka hand med Ework Group - en marknadsledande konsultförmedlare som utmanar invanda sanningar och hjälper företag och konsulter nå sin fulla potential. Varje dag. Med kontor i både Stockholm och Göteborg matchas konsulter med konsultuppdrag utefter kundens behov inom IT, teknologi, telekom och verksamhetsutveckling.

För att lyckas med visionen "Reshaping the way professionals engage" är vi, tillsammans med Oddwork, nu på jakt efter en ny lagmedlem: är du vår affärsmässiga Account Manager till Göteborgs-kontoret?

Om tjänsten som Account Manager
Rollen för dig som vill jobba med försäljning B2B i ett bolag som utmanar! Här, på avdelningen för Client Development, kommer du tillsammans med fyra kollegor skapa de starka kundrelationer som är grunden i vår verksamhet. Med glädje håller du ett högt tempo där du bokar möten med befintliga kunder för att se till deras nuläge och kommande behov av att ta in resurser i form av konsulter. Du kliver in hos många av stadens stora bolag där du träffar beslutsfattare och engagerat sprider ordet om Ework. Med förtroendeingivande och ödmjuk energi skapar du långsiktiga och hållbara relationer med en win-win mentalitet. Här jobbar, och mäts, vi i team - något som den lojala lagspelaren i dig verkligen peppas av!


Vi söker dig som...

... är en sann lagspelare. Du får energi av att bygga relationer och de kontaktytor du skapar är stora nog att hjula över. Med ett resultatorienterat mindset drivs du av att hålla hög aktivitetsnivå, du får du saker gjorda och kunder skulle nog beskriva dig som affärsmässig och utåtriktad. Du dras till miljöer som utmanar och som får dig att växa - drivkraften att alltid bli bättre på det du gör är kristallklar.

Våra önskemål till dig:
  • Du har en bakgrund inom försäljning
  • Engelska och svenska - yes tack!
  • Vi ser gärna att du otaliga gånger knutit skorna inför ännu en träning - kanske inom någon lagsport?
Vad Ework erbjuder dig
Hemma hos oss på Kungsportsavenyn 33 råder det ingen tvekan om att man är starkast tillsammans. Som ett tillväxtbolag längst fram i kön till en marknad i förändringsfas vet vi vikten av team effort. I den här rollen blir du en viktig del i ett härligt och tävlingsinriktat gäng som värdesätter tight samarbete och skratt. Du erbjuds ett flexibelt jobb med frihet under ansvar och enorma utvecklingsmöjligheter. Vill du växa med oss?

Är det dig som vi kommer få dela vår spännande vardag med? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-12-28

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga